Bucurii pentru copii. Uite ce evenimente destinate celor mici au loc în Bucureşti!

Ultima actualizare:

    Este nebunie la concertele Iulianei Beregoi
Este nebunie la concertele Iulianei Beregoi

Pe măsură ce afară se strică vremea, distracţia celor mici se mută la interior. Organizatorii de evenimente au pregătit o mulţime de surprize în perioada următoare, de la concerte, până la ateliere de creaţie şi show-uri de ventrilocie.

Concert caritabil Iuliana Beregoi, la Sala Palatului

La doar 14 ani, cântăreața și vloggerița Iuliana Beregoi este într-o continuă ascensiune şi umple săli de spectacole. Vineri, 30 noiembrie, tânăra adolescentă va susține al doilea concert la Sala Palatului din București. Numit ,,Lara și Crăciunul Jucăriilor”, spectacolul produs de echipa ei de management Mixton Music are și un scop caritabil. Iuliana își îndeamnă publicul ce va veni la concert să dăruiască hăinuțe și jucării care, de Crăciun, vor ajunge la copiii mai puțini norocoși. Tot atunci, va fi lansat și filmul ,,Lara”, în care Iuliana interpretează rolul principal, alături de Lora, Alina Eremia, Dima Trofim sau Daniela Nane.

Râzi în hohote la show-ul de ventrilocie

Weekendul acesta, Maga Mall din Bucureşti va fi gazda unor evenimente-spectacol „orchestrate” de Viva Kids, dedicate întregii familii. Astfel, sâmbătă, 17 noiembrie, începând cu ora 16.00, copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani sunt invitaţi să participe la atelierul de creaţie organizat la etajul 2 , unde vor decora vase de ceramică. Pentru a afla dacă anul ce vine va fi cu noroc şi belşug, micuţii vor pune grâu la încolţit în ghivece. Pe principiul „după muncă, şi răsplată”, toţi participanţiii se vor putea delecta cu un show de ventrilocie, susţinut de Crina Zvobodă, singura femeie ventriloc din România. Tânăra poate vorbi fără să-şi mişte buzele şi îşi amuză publicul cu umorul său. A participat şi la „Românii au talent”, unde a ajuns până în semifinală.

Cum să construieşti tobe din materiale reciclabile

Copiii vor putea bate toba la mall
Copiii vor putea bate toba la mall

Vrei să-ţi înveţi copilul cum să-şi construiască o mini tobă, o zornăitoare sau alte instrumente muzicale folosind materiale reciclabile? Haideţi azi, între orele 16.00 şi 18.00, la Mega Mall din Bucureşti, la atelierul de muzică şi reciclare creativă. Apoi, după ora 18.00, cei mici pot participa la show-ul interactiv cu tobe africane, un concept family, distractiv, dar şi educativ. Fiecare copil primeşte câte o tobă şi se va implica activ în ritmurile propuse. Intrarea este gratuită.

Poveştile se spun la mall

Dragonul Sunny vă aşteaptă cu poveştile copilăriei
Dragonul Sunny vă aşteaptă cu poveştile copilăriei

Tot sâmbătă, 17 noiembrie, în intervalul 16.00-20.00, Sunny, celebrul dragon din Sun Plaza, îi invită pe copiii de peste 4 ani, la etajul 1 al centrului comercial să asculte poveşti. Se lansează “CD-ul copilăriei”, sub egida AKKA Show, care include 3 poveşti româneşti: „Neghiniţă”, „Prâslea cel Voinic şi merele de aur” şi „Harap Alb”, basme cunoscute tuturor, dar transpuse într-o interpretare inedită. CD-ul va beneficia de o lansare atipică, pentru că va recrea atmosfera unui studio de radio adevărat. Ghidaţi de amfitrionul evenimentului, actriţa Alexandrina Halic, copiii vor învăţa ce înseamnă înregistrarea unei poveşti radiofonice şi ce presupun rolurile de ascultător, povestitor şi ilustrator. Pe durata a 30 de minute, serii de 10 copii vor participa la discuţii cu actorii implicaţi în proiect şi vor interpreta la microfon mici fragmente din poveştile înregistrate. Călătoria în lumea basmelor se continuă cu un atelier de ilustraţie şi desen, unde copiii se vor bucura de poveştile primite, într-un suport personalizat cu propria creaţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net