Beth Hart, anunț important despre concertul din București

Ultima actualizare:

    Beth Hart revine la București pentru concertul de la Sala Palatului de vineri (17 iunie)foto: Talentivity PR
Beth Hart revine la București pentru concertul de la Sala Palatului de vineri (17 iunie)foto: Talentivity PR

La 17 iunie, una dintre cele mai cunoscute soliste de blues din lume, Beth Hart (44 de ani), revine la București, pentru un concert la Sala Palatului. Despre acest eveniment, cântăreața a făcut un anunț important pentru fanii din toată lumea.

Beth Hart, ajunsă numărul 1 în top Billboard Blues, se află în turneu mondial de promovare a celui mai recent disc al său, „Better Than Home”. Cu această ocazie, solista a acceptat provocarea unui dialog online cu fanii, chiar înaintea concertului susținut vineri (3 iunie) la Festivalul Internațional de Blues din Olanda, din Grolloo. Fanii din Bulgaria au participat și ei la discuție și i-au spus că se grăbească, să-și facă urgent bagajele, pentru concertul din București, programat vineri (17 iunie). Când a auzit despre România, Beth Hart a fost plină de entuziasm și a promis că spectacolul de la Sala Palatului „va fi uluitor”. La aceeași discuție au mai participat fani din toata lumea – americani, canadieni, australieni, olandezi, austrieci, portughezi etc.

A discutat în direct cu fanii

Chiar dacă anul acesta promovează intens albumul „Better Than Home”, Beth Hart a dezvăluit în discuția cu admiratorii și ce noutăți pregătește deja din punct de vedere muzical: „Următorul album va fi total diferit. Sunt foarte încântată de el și sper să vă placă și vouă”. Noul disc va fi înregistrat în august, împreună cu Joe Bonamassa, în Las Vegas. „E minunat sa colaborez din nou cu el!”, a mai spus Beth Hart.

Cum sună melodiile noi, de pe albumul „Better Than Home”

Ascultă unul din hit-uri: „Lights On”

Vineri (17 iunie), la concertul de la Sala Palatului (care începe la ora 20.00), fanii lui Beth Hart vor putea asculta și atât piese de pe recentul album „Better Than Home”, dar și hiturile cântăreței. Buletele, cu prețuri cuprinse între 90 și 250 de lei, pot fi cumpărate online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net