Bebelușul Oanei Mizil

Ultima actualizare:

    Bebeluşul Oanei Mizil: Marian Vanghelia a fost foarte emoţionat când şi-a cunoscut fiicaFoto: Arhiva personală
Bebeluşul Oanei Mizil: Marian Vanghelia a fost foarte emoţionat când şi-a cunoscut fiicaFoto: Arhiva personală

Bebelușul Oanei Mizil a venit pe lume joi, 3 septembrie, la o clinică privată din București. Oana și Marian Vanghelie au scos din buzunar o sumă frumușică pentru ca mamei și fetiței să nu le lipsească nimic. Primarul suspendat al sectorului 5 nu regretă însă banii cheltuiți.

Marian Vanghelie e un tătic fericit! Nici măcar ”vizita de lucru” la Tribunalul București nu a reușit să-i umbrească bucuria. Vineri, primarul suspendat al sectorului 5 a fost la tribunal, însoțit de avocatul său, pentru a formula cereri și excepții privind rechizitoriul prin care a fost trimis în judecată de procurorii DNA. Vanghelie a folosit prilejul pentru a lăuda bebelușul Oanei Mizil și pentru a-i felicita pe medicii și asistentele de la spitalul privat la care a născut iubita sa.

Bebelușul Oanei Mizil. ”Se poate naște și în România!”

Primarul suspendat al sectorului 5 nu a făcut un secret din suma pe care a scos-o din buzunar pentru nașterea fiicei sale, Maria. "Oana se simte foarte bine, se poate şi în România... Am dat 2.000 şi ceva de euro, dar, spre exemplu, după 15 minute, Oana se putea juca pe calculator, verifica mesajele de pe Facebook", a declarat Vanghelie, citat de Mediafax.

Bebelușul Oanei Mizil. O minune după șapte sarcini pierdute

Oana Mizil a povestit, în urmă cu câteva luni, la emisiunea "La Măruţă", cum a reuşit să rămână însărcinată, deşi a încercat până acum în repetate rânduri să devină mamă. "Mi-ar plăcea foarte mult s-o numesc pe fiica noastră Maria. Astfel, aş vrea să-i mulţumesc Fecioarei pentru darul pe care mi l-a făcut. Am văzut că s-a vehiculat faptul că acest copil a fost conceput în post. Nu este adevărat. A fost după post, după Crăciun. Eu sunt foarte credincioasă. Acest copil pentru mine este o minune. De 12 ani îmi doream să rămân însărcinată. Nu rămâneam gravidă, sau când se întâmpla pierdeam sarcinile. De şapte ori am pierdut copilul”, a rememorat Oana Mizil.

Primarul suspendat al sectorului 5, arestat la domiciliu, a primit încuviinţarea instanţei să îşi părăsească locuinţa, joi şi vineri, pentru a asista la naşterea bebelușului Oanei Mizil şi a face demersurile necesare pentru înregistrarea acestuia. Vanghelie a fost eliberat din arest preventiv în 10 iulie şi este judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net