Ce bătrânel înstărit e fostul primar Halaicu!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nu haina face pe om! Ultimul exemplu care întăreşte această pildă este Crin Halaicu, primul primar general ales al Capitalei. Fotoreporterii Click! l-au descoperit deunăzi, făcându-şi cumpărăturile într-un supermarket de lângă Bucureşti. Umblă îmbrăcat ca un om obişnuit, dar trăieşte ca un împărat.

Am descoperit un bătrânel slăbit, într-o haină de piele cam învechită, cu blugi nu prea noi şi pălărie de piele întoarsă, cu găurele. Părea un ins modest, uitat de toţi şi de toate. După câteva minute însă, omul care a păstorit cel mai mare oraş al ţării între anii 1992 şi 1996 se urca într-un luxos Hummer negru.

1993- A fost primar timp de patru ani

simeon stalpnicul png

Jeepul exclusivist l-a dus într-o oază de linişte, la marginea Capitalei, mai exact în Mogoşoaia, unde deţine o minunăţie de palat, cotat de experţi la multe milioane de euro şi la care bogătaşii la modă azi pot doar ofta şi visa.

Surse apropiate fostului primar ne-au dezvăluit că Halaicu ar fi grav bolnav, ca şi "urmaşul" său Viorel Lis, şi că din acest motiv a slăbit.

Conduce un Hummer, cumpărat în urmă cu câţiva ani.  Preţ aproximativ: 75.000 de euro

simeon stalpnicul png

Locuieşte într-un palat la Mogoşoaia Preţ estimat: 4.000.000 de euro

simeon stalpnicul png

„Nu am nici o problemă de sănătate în afară de vechiul meu diabet, căpătat pe vremea când eram primar. Fac mult sport şi din păcate nu am voie tenis, baschet, handbal, jocuri pe care le-aş practica cu plăcere. În schimb, ridic greutăţi, alerg pe bandă şi merg pe bicicletă, ceea ce este suficient pentru ce vreau eu", ne-a povestit însă Crin Halaicu, ajuns la vârsta de 61 de ani.

Viorel Lis, alt edil al Capitalei, n-o duce prea bine cu sănătatea

Alt primar care a rămas în memoria bucureştenilor e Viorel Lis. Acum, la 69 de ani, fostul edil are mari probleme de sănătate. Lis a aflat de la medici că are leziuni vasculare pe creier şi că riscă să rămână oricând paralizat. Soţia acestuia, Oana, care i-a fost alături în permanenţă, a declarat la începutul lunii că Viorel se simte mai bine, iar noul tratament prescris de medici pare să facă minuni.

El nu mai are pierderi de memorie, dar nu a scăpat de durerile de cap. Oana a mai spus că primul tratament prescris de medici nu i-a priit deloc fostului edil. Deşi sunt cunoscuţi ca nişte petrecăreţi, problemele de sănătate ale lui Viorel i-au ţinut în ultimul timp mai mult în casă pe cei doi. (Alina Răducanu)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net