Asta e ultima maşină ridicată de «hingheri»

Ultima actualizare:

    Autoturismul a fost  ridicat zilele trecute  de pe străzile din  cartierul Militari
Autoturismul a fost ridicat zilele trecute de pe străzile din cartierul Militari

Patronii firmelor care ridicau maşinile parcate neregulamentar îşi văd falimentul cu ochii. Parcurile lor sunt goale după ce Instanţa Supremă a decis să pun capăt activităţii „hingherilor” de maşini.

Maşinile parcate la voia întâmplării nu mai pot fi ridicate, iar şoferii nu vor mai plăti bani grei pentru recuperarea lor. Asta a stabilit, luni, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care arată că primăriile nu aveau autoritatea să delege acest serviciu firmelor de profil. Reporterii Click! au luat pulsul parcurilor de maşini ridicate de pe străzile Capitalei, la doar o zi de la decizia instanţei. Utilajele „hingherilor” auto au fost trase pe dreapta, în timp ce prin parcările destinate maşinilor ridicate bate vântul.De frica legii, nimeni nu se mai încumetă să iasă pe străzi cu gândul de a sălta maşinile parcate neregulamentar. „De când am auzit decizia instanţei, gata, am blocat orice activitate. Nu ne permitem să facem de capul nostru. Aşteptăm să vedem ce va fi. Ce vedeţi aici, sunt maşini care zac de luni de zile nerevendicate”, au mărturisit reprezentanţii parcului de ridicări auto din sectorul 6 al Capitalei. Aici, o singură maşină care fusese ridicată de pe străzi zilele trecute îşi aştepta încă proprietarul.

Utilajele «hingherilor», la loc comanda!

Maşinile hingherilor  aşteaptă vremuri  mai bune
Maşinile hingherilor aşteaptă vremuri mai bune

Până mai ieri, erau spaima şoferilor şi îşi făceau nestingherite de cap pe străzile Capitalei. Acum, au fost trase pe dreapta în parcurile „hingherilor” auto. Patronii aşteaptă vremuri mai bune pentru a scoate din nou „la produs” utilajele de ridicare a maşinilor de pe străzi.

În parcurile auto, doar maşini abandonate

În “garajul” hingherilor  au rămas doar maşinile  abandonate
În “garajul” hingherilor au rămas doar maşinile abandonate

Toate maşinile ridicate de „hingheri” sunt de obicei revendicate de proprietari în primele 24 de ore. Sunt însă şi rable abandonate pe străzi de care nu mai vrea să audă nimeni. Pentru altele, taxa de returnare este mai mare decât valoarea maşinii, iar proprietarul renunţă să o ia înapoi. Acestea sunt singurele maşini care mai zac azi în parcurile „hingherilor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net