Are de dat 10.000 € după ce i s-a furat identitatea

Ultima actualizare:

    Un bucureştean primeşte sute de amenzi pentru fapte pe care nu le-a comis
Un bucureştean primeşte sute de amenzi pentru fapte pe care nu le-a comis

Alţii au încălcat legea, el plăteşte. Un bucureştean trăieşte coşmarul vieţii lui după ce Fiscul i-a blocat accesul la contul de salariu pe motiv că nu şi-a plătit amenzile. Nu una, nu două, ci aproape 400. Marian susţine că i s-a furat identitatea şi cineva se foloseşte de datele lui.

Marian are 37 de ani, este şofer, iar drama lui a început în anul 2012. Atunci a fost chemat la poştă să ridice un colet. Când casiera i-a înmânat plicul voluminos a crezut că intrase în posesia unei moşteniri, deşi nu ştia să aibă vreo rudă bogată. Când colo, în plic erau aproximativ 230 de amenzi pe numele său, cu toate datele sale personale.

Anul următor, Marian a mai primit un plic, cu alte peste 100 de procese verbale. Documentele arătau, negru pe alb, că Marian comisese nelegiuiri dintre cele mai diverse, de la traversare prin locuri nepermise, până la cerşetorie şi acte de terorism. Avea şi câte şase abateri pe zi, ceea ce l-a şocat pe bucureştean. El bănuieşte că la mijloc este implicat un grup infracţional organizat care se foloseşte de datele lui personale, motiv pentru care, în 2013, a contestat amenzile în instanţă. „Am luat măsuri de unul singur, n-am avut bani de avocat, lucram în particular, aveam doar bani să trăiesc”, spune Marian.

Însă acum şi acest lucru îi este imposibil, căci Fiscul i-a blocat contul de salariu pentru recuperarea datoriilor. Disperat, el a cerut ajutorul emisiunii „Revendicarea”, pentru a câştiga timp să-şi demonstreze nevinovăţia.

La sugestia poliţiştilor, Marian şi jurnalistul Mihai Ursu depun o plângere penală pentru furt de identitate. „Vreau să scap de aceste amenzi şi să dovedesc că într-adevăr nu sunt eu şi să nu mi se mai oprească salariul”, îşi revendică Marian drepturile.

Mută pe Prima TV luni, la 20.30

Mai multe detalii despre acest caz aflaţi doar urmărind emisiunea "Revendicarea", la Prima TV, începând cu ora 20.30. Dacă autorităţile locale aleg să vă ignore drepturile, contactaţi echipa "Revendicarea" la telefon 0723.073.654 sau pe e-mail: revendicarea@primatv.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net