Aici puteau să ardă de vii 140 de oameni!

Ultima actualizare:

    Incendiul a izbucnit la  braserie în jurul orei 7.00Foto: ISU Bucureşti-Ilfov
Incendiul a izbucnit la braserie în jurul orei 7.00Foto: ISU Bucureşti-Ilfov

Tragedia “Colectiv” s-ar fi putut repeta miercuri (13 ianuarie). Braseria “Anemona”, din Orăşelul Copiilor, a ars ca o torţă. Patronii au avut noroc că vâlvătaia a izbucnit la primele ore ale dimineţii, când localul era gol.

Era ora 7.00 când în Orăşelul Copiilor s-a dezlănţuit iadul pe pământ. Restaurantul “Anemona”, cu parter, etaj şi mansardă, s-a transformat într-o limbă de foc. Un scurtcircuit produs la ultimul nivel a făcut ca localul construit din lemn, pe o suprafaţă de 400 mp, să ardă cu repeziciune. Potrivit pompierilor, mansarda şi primul etaj au fost afectate, iar aceştia s-au luptat cu flăcările mai bine de cinci ore.

11 autospeciale cu apă au ajuns la faţa locului, la apelul disperat al angajaţilor, abia sosiţi la serviciu. Din primele informaţii, primite pe surse, se pare că braseria nu avea autorizaţie PSI, dar ieri seară încă se mai căutau în baza de date a ISU eventualele documente. Ceea ce înseamnă că, dacă incendiul ar fi izbucnit la o oră de vârf, când mulţi clienţi luau masa, s-ar fi putut repeta tragedia de la “Colectiv”, soldată cu 63 de morţi şi alte câteva zeci de răniţi grav. Localul are o capacitate de 140 de persoane în interior şi de 100 pe terasă.

Acesta se află, culmea, tot în sectorul 4, păstorit până acum trei luni de Piedone, şi a tot avut probleme în ultimii ani. În septembrie 2008, a fost demolat de Primăria Capitalei, pentru că nu avea autorizaţie de construcţie. În 2009, a devenit chioşc de dulciuri de 69 mp, iar în martie 2012, Primăria sectorului 4 i-a dat autorizaţie pentru extindere şi etajare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
avion senegal raniti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net