Aici îţi lasă curierul pachetul dacă nu eşti acasă

Ultima actualizare:

    Curierul a introdus  coletul în pachetomatul  ales de clientFotografii: Sever Gheorghe
Curierul a introdus coletul în pachetomatul ales de clientFotografii: Sever Gheorghe

Eşti toată ziua plecat şi nu ai timp să aştepţi curierul acasă? Acum există pachetomate, nişte cutii amplasate în diferite zone ale oraşului de unde îţi poţi ridica coletul. Locaţia ţi-o alegi în momentul în care ai făcut comanda online.

Comercianţii sunt în pas cu timpurile. Ştiu că oamenii preferă să facă shopping online, pentru că nu au timp să colinde prin magazine. În plus, ajung acasă de la serviciu târziu în noapte. Ca să nu mai depindă de programul curierului care le bate la uşă, cei de la postapanduri.ro au inventat pachetomatele. Nişte seifuri amplasate în mai multe zone din Capitală, unde curierul vine şi-ţi lasă comanda. Dar cum poţi opta pentru acest serviciu? Este simplu! În momentul în care bagi cumpărăturile în coşul virtual, ai posibilitatea să alegi varianta pachetomat, dar şi locaţia. În Bucureşti sunt nouă astfel de ”dulapuri” metalice: în Auchan Titan, Cora Alexandriei, Auchan Crângaşi, Auchan Berceni, Auchan Theodor Pallady, Auchan Drumul Taberei şi Cora Lujerului. În Braşov sunt alte două locaţii, care sunt deschise începând de azi: la Coresi şi la Auchan Vest.

”Comanda este procesată în cel mult 48 de ore, iar curierii noştri merg la firmele online de unde preiau pachetele. În aceeaşi zi sunt livrate în pachetomatele alese de clienţi. Instant, aceştia primesc prin SMS un cod cu care pot deschide seiful. Pachetele pot fi ridicate în maximum cinci zile. Avantajul? Nu mai eşti nevoit să aştepţi curierul acasă, iar taxa de livrare este mai mică. Adică în loc 15 lei, noi percepem 7,2 lei”, ne-a explicat Dragoş Focşa, manager dezvoltare reţea la firma C Solution, care se ocupă de serviciul postapanduri.ro. Pe Florin  l-am întâlnit la pachetomatul din Şos. Panduri nr. 71. Primul pas a fost să introducă codul primit pe telefon, după care a fost anunţat pe ecran că pachetul lui se află în celula trei, care a fost deschisă. ”Este o modalitate eficientă de a intra în posesia unui colet. În plus, produsele noastre nu stau în soare. Toate pachetomatele sunt în incinta magazinelor”, ne-a spus tânărul. În prezent, postapanduri.ro lucrează cu site-urile Farmacia Tei, librariaonline.ro, Bebe Tei, mamanatura.ro şi artsport.ro.  

Imediat ce pachetul a  fost introdus în celulă,  clientul a primit prin  SMS un cod de bare
Imediat ce pachetul a fost introdus în celulă, clientul a primit prin SMS un cod de bare

Codul a fost introdus  şi imediat a apărut  numărul celulei în  care se află colţul
Codul a fost introdus şi imediat a apărut numărul celulei în care se află colţul

Florin şi-a ridicat  pachetul şi a plecat  liniştit acasă
Florin şi-a ridicat pachetul şi a plecat liniştit acasă

Închiriezi bicicletă de la aparat

La staţia Piaţa  Romană erau închiriate,  ieri, 3 biciclete din 12
La staţia Piaţa Romană erau închiriate, ieri, 3 biciclete din 12

Vrei să te deplasezi prin Bucureşti într-un timp cât mai scurt? Acum, ai la dispoziţie serviciul gratuit de închiriere a bicicletelor chiar din staţiile RATB. Începând de ieri, cei de la I’Velo Urban au implementat un sistem facil. Cu ajutorul unui card, pe care-l ridici gratuit de la oricare dintre centrele I’Velo din Herăstrău sau Tineretului, poţi lua o bicicletă. Iată paşii pe care trebuie să-i urmezi! Apropii cardul de aparat, introduci codul (primeşti unul atunci când ţi se înmânează cardul), alegi bicicleta şi pleci. Primele 30 de minute sunt fără bani. Pentru o plimbare de peste 30 de minute, plăteşti 4 lei, pentru o zi 10 lei, iar pentru un abonament de un an, 100 de lei. Staţiile automatizate de bike-sharing sunt: Piaţa Universităţii, Piaţa Revoluţiei, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulles, Kaufland Barbu Văcărescu.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net