Aici îl poţi găsi pe Moş Crăciun!

Ultima actualizare:

    Moş Crăciun  îi aşteaptă pe  copii în mai multe  locuri din ţară
Moş Crăciun îi aşteaptă pe copii în mai multe locuri din ţară

Cu tolba plină de daruri pentru cei mici, însoţit de o Crăciuniţă frumoasă şi de doi pitici plini de zel, Moş Crăciun a pornit la drum. A ajuns şi la noi în ţară, iar Click! îţi spune unde îţi poţi duce copiii ca să se întâlnească cu el.

Mai sunt 13 zile până la Crăciun, astfel că marile magazine au fost frumos împodobite şi au amenajat câte o căsuţă în satul special creat pentru Moşul cel bun. Nu-i bucurie mai mare pentru copii ca aceea să stea în poala Moşului, să-i recite o poezie şi să-i şoptească la ureche ce cadou îşi doreşte să-i pună sub brad. Click! a selectat câteva locuri şi îţi spune unde îl găseşti în Capitală.

La Divertiland Playland

Se află în Pipera şi este cel mai mare parc acoperit de distracţii din România. În luna decembrie, Divertiland Playland se transformă în Regatul lui Moş Crăciun. În acest weekend este deschis de la ora 14.00 şi până la ora 21.00, iar în restul zilelor de la ora 12.00. Chiar dacă afară nu a nins, aici dai cu ochii de multă zăpadă artificială, brazi împodobiţi, miros de ciocolată caldă şi, bineînţeles, de prezenţa lui Moş Crăciun. Începând de luni şi până pe 20 decembrie, copiii îl vor găsit în regat pe Moş Crăciun din Finlanda. Intrarea pentru adulţi este 25 de lei, iar pentru copii 50 de lei, în weekend. 

La Mega Mall

În satul lui Moş Crăciun de la Mega Mall e forfotă mare. În fiecare weekend, până în 23 decembrie, copiii se întâlnesc cu Moş Crăciun şi cu spiriduşii săi. Moşul primeşte vizite azi şi mâine între orele 16.00-20.30, iar ca să-şi tragă sufletul îşi va lua o pauză binemeritată de la 18.30 la 19.00. Veţi asculta colinde, iar cei mici se vor juca la atelierele de sărbătoare. Participarea este gratuită.

La târgul de la Universitate

Centrul Capitalei este luminat feeric. Peste zece mii de beculeţe împodobesc arcadele Târgului de Crăciun, 200 de instalaţii decorează cele 60 de căsuţe din Piaţa Universităţii, iar bradul de 15 metri este iluminat de 20.000 de becuri. De azi, copiii îl vor putea întâlni pe Moş Craciun în acest decor de basm, în casa amenajată pentru el. La întâlnirea cu Moşul ai şansa să aduci zâmbetul pe buzele unor copii necăjiţi. Poţi aduce cărţi şi jucării, care mai apoi vor ajunge la familiile sărace.

La Plaza România

Ajutoarele lui Moş Crăciun, elfi, Crăiasa Zăpezii şi alte personaje îndrăgite îi aşteaptă pe cei mici la Plaza România, în acest weekend, cu poveşti, colinde şi jocuri creative. Îndrumaţi de Crăiasa Zăpezii, cei mici vor intra în lumea poveştilor de Crăciun, vor dansa şi îl vor întâlni pe Mickey Mouse. Seara se va încheia cu un concert de colinde susţinut de Corul Acapella. Mâine după-amiază, un povestitor iscusit le va dezvălui micuţilor tainele Crăciunului, prin jocuri-surpriză. Cei care se vor fotografia în decorul de poveste, special amenajat, vor primi în dar un album de familie. Programul special începe de la ora 15.00 şi se termină la ora 19.00. Intrarea la eveniment este gratuită.

În Atelierul Moşului, prichindeii fac fursecuri

Parada lui Moş Crăciun la Cluj

Simpaticul bătrânel îi aşteaptă pe prichindei la Iulius Mall Cluj. Azi şi mâine, între orele 18.00 şi 20.00, spiridușii și Moș Crăciun părăsesc atelierul lor de jucării şi vin în centrul comercial pentru a-i saluta pe cei mici. Nu vin singuri, ci cu cele mai îndrăgite personaje din poveşti. Moşul va conduce parada, fiind însoţit de Crăciuniţe, soldăţei şi alte personaje din basme. Cei mici îl vor găsi pe bătrânel şi în Piaţa Unirii din Cluj, în căsuţa lui Moş Crăciun.

Decor de poveste la Ti­mişoara

Bănăţenii au pre­gătit şi ei un târg specific Sărbătorilor de iarnă. Ornamen­te de Sărbători, dulciuri şi cadouri pentru cei dragi se găsesc în Piaţa Victoriei din Timişoara. Aici, cei mici se pot bucura de un carusel, iar o tură cu căluţii costă 3 lei. Moşul îşi va face şi el apariţia în weekend spre încântarea celor mici şi le va asculta dorinţele.

Târg cu tradiţie la Sibiu

Dacă ajungi în weekend în centrul oraşului te vei simţi ca-n marile capitale europene. În Piaţa Mare din Sibiu te aşteaptă 70 de căsuţe, iar copiii pot participa la cursuri tematice desfășurate în Atelierul lui Moș Crăciun. Prichindeii pot pregăti fursecuri alături de Moşu’ sau pot învăţa să facă decoraţiuni. Costul unui atelier este de 15 lei.

Weekend magic la Iaşi

Mâine, între orele 17.00 şi 19.00, copiii se vor distra la Era Park din Iaşi. În centrul comercial, micuţii vor picta peisaje de iarnă, vor povesti despre distracţiile de la bunici şi săniuş şi vor pregăti scrisorile cu dorinţe. Ei vor fi “supravegheaţi” îndeaproape şi de Moş Crăciun. Intrarea e liberă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
avion senegal raniti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net