Acesta e şantierul care a împlinit 9 ani! FOTO

Ultima actualizare:

    Pe Bd. Nicolae Grigorescu muncitorii lipsesc, deși strada ar trebui să fie lărgită la trei benzi pe sens până la sfârșitul anuluiFoto: Florin Şuler
Pe Bd. Nicolae Grigorescu muncitorii lipsesc, deși strada ar trebui să fie lărgită la trei benzi pe sens până la sfârșitul anuluiFoto: Florin Şuler

Au început lucrarea în 2006 şi după nouă ani nu au reuşit să termine cei 2,4 km ai drumului. Este povestea scurtă a celui mai vechi şantier din Capitală, iar reporterii Click! l-au vizitat să îi afle ”secretul”. Oficial, străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu ar fi trebuit să fie gata în doi ani.

Lărgirea Bd. Nicolae Grigorescu la trei benzi, de la intersecţia cu str. Camil Ressu şi Bd Th. Pallady şi până la râul Dâmboviţa. Pasaj cu două benzi pe sens şi două poduri în lateralele sale tot cu câte două benzi pe sens, peste albia râului. O nouă arteră, Splai Dudescu, cu câte două benzi pe sens, care se va continua prin spatele serelor Berceni până la intersecţia Şos. Olteniţei-Şos. Vitan-Bârzeşti. Cam asta ar fi trebuit realizat din 2006 până în 2008. Nici gând să fie ceva gata! ”Şantierul a fost oprit patru ani pentru că au fost probleme cu exproprierile. Acum am rezolvat totul, toate terenurile sunt ale noastre, dar au apărut probleme cu reţelele, mai ales cele electrice”, povesteşte supărat Ion Dedu, şeful Departamentului Transporturi al Primăriei Capitalei. 

Ultimul termen de finalizare este sfârşitul anului, dar ritmul în care se lucrează transformă această promisiune într-un scenariu SF. Pe porţiunea care ar trebui lărgită strada este plină de gropi şi brăzdată de şanţuri adânci. Doar câţiva muncitori plasaţi ici-colo şi două-trei utilaje amintesc că pe acest drum se mai lucrează. Singurul loc unde se munceşte în forţă e la pasajul rutier peste Dâmboviţa. Cele două poduri peste râu sunt şi ele deocamdată la stadiul de proiect. Reprezentanţii Primăriei Capitalei sunt totuşi optimişti. Dacă în 2006, investiţia era calculată la 118 milioane de lei, acum Municipalitatea estimează un cost al investiţiei de peste 365 de milioane de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net