Accident în Bucureşti: opt maşini avariate, două persoane rănite grav

Ultima actualizare:

    Opt maşini au fost implicate în accidentCaptură TVR
Opt maşini au fost implicate în accidentCaptură TVR

Circulaţie blocată, miercuri seară, în sudul Bucureştiului, după un grav accident de circulaţie. Mai multe autoturisme au fost implicate într-un carambol la Piaţa Sudului. Şapte persoane au fost rănite, iar două sunt în stare gravă.

Accidentul s-a produs pe Şoseaua Olteniţei, în dreptul unui hotel. Patru maşini care rulau şi alte patru parcate au fost serios avariate în urma accidentului. Două persoane sunt în stare gravă la spital, una dintre ele a trebuit descarcerată.

Conform stiri.tvr.ro, un autoturism mergea cu viteză pe linia de tramvai, iar o femeie i-a sărit în faţă. Şoferul a tras de volan pentru a o evita şi de aici a rezultat accidentul în lanţ care s-a produs în jur orei 21. Traficul s-a derulat pe un singur sens timp de peste o oră şl a fost nevoie de intervenţia a mai multor echipaje SMURD.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net