Viaţa privată a poliţistului-asasin: De mai mult timp îşi teroriza soţia! Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Ultima actualizare:

    Poliţistul Gheorghe Vlădan, la Secţia 1
Poliţistul Gheorghe Vlădan, la Secţia 1

Poliţistul Gheorghe Vlădan (53 de ani) şi soţia sa, Florina, treceau de mai mult timp printr-o poveste similară cu cele din filmele horror. După ce nevasta sa a intentat proces de divorţ, bărbatul, care a împuşcat opt oameni la salonul de coafor Perla, o ameninţa zilnic pe femeie cu moartea.

Soţul primei victime pe care a făcut-o poliţistul, casiera salonului de coafură Perla din Bucureşti, a povestit pentru bucuresti.adevarul.ro că Gheorghe Vlădan îşi teroriza în fiecare zi nevasta.

„O ameninţa că va plăti scump pentru că vrea să se despartă de el. Speriată, Florina (nevasta poliţistului - n.r) pleca în fiecare seară de la muncă doar însoţită de către o colegă. Ştia că este în stare să îi facă orice“, a declarat bărbatul.

Un alt apropiat al familiei Vlădan a mai declarat, care era de zece ani clienta Florinei la salonul de coafură Perla, a adăugat că nebunia poliţistului s-a accentuat după ce acesta a aflat că nevasta sa avea un iubit.

„Procesul dura de foarte mulţi ani. Ajunseseră la partaj. Florina era împreună cu celălalt bărbat de aproape trei ani, când începuse divorţul“, a declarat sursa apropiată familiei.

În urmă cu şapte ani, în 2005, Gheorghe Vlădan s-a ales cu dosar penal după o altercaţie în trafic.

Acesta a fost acuzat de lovire, ameninţare, insulte şi alte violenţe. După un an şi jumătate, procurorii au dispus neînceperea urmăririi penale.

Citeşte şi:

OPT OAMENI, împuşcaţi la coaforul de la Perla din Capitală. Două persoane au murit. Argresorul a fost reţinut pentru omor!

Portretul robot al criminalului de la Perla! Cine este Gheorghe Vlădan?

Poliţistul-criminal era tratat de mai multă vreme pentru mai multe probleme psihice

Martor la incident: «Mai multe persoane urlau după ajutor din interior»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net