OPT OAMENI, împuşcaţi la coaforul de la Perla din Capitală. Două persoane au murit. Agresorul a fost reţinut pentru omor!

Ultima actualizare:

    Opt persoane au fost împuşcate de un poliţist (Foto: Captură video Pro TV)
Opt persoane au fost împuşcate de un poliţist (Foto: Captură video Pro TV)

Opt persoane au fost împuşcate cu armă cu glonţ, două fiind ucise, într-un coafor din zona Perla din Capitală, informează surse judiciare, care precizează că focul a fost deschis de un poliţist, potrivit Mediafax.

UPDATE ORA 20.52: Potrivit unor surse din cadrul Spitalului Elias, au dezvăluit pentru Adevărul că una dintre victimele agentului este soţie de poliţist şi se afla la coaforul de la Perla în calitate de client.

UPDATE ORA 20.12 Trei dintre victimele masacrului din coaforul Perla sunt internate în stare stabilă la Spitalul Floreasca din Capitală iar alte trei au fost duse la Spitalul Elias. Medicii spun că cele şase persoane, care au reuşit să scape cu viaţă după ce au fost executate de poliţistul Gheorghe Vlădan, au fost împușcate în picioare şi în mâini. Celelalte două femei, soţia poliţistului şi casiera salonului de coafură, au murit după ce au primit gloanţele în cap.

UPDATE 19.53 Criminalul a fost reţinut de poliţiei pentru omor

UPDATE 19.42 Medicii de la Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde au fost duse trei dintre victimele asasinatului,susţin că două dintre victime au u plăgi împuşcate în zona toracică. Gloanţele au fost extrase. Cea de-a treia persoană a fost împuscată în abdomen şi, până la această oră, glonţul nu a fost încă scos. Potrivit medicilor, această victimă are nevoie urgentă de operaţie. Victimele sunt conştiente, în stare stabilă, două dintre ele aflându-se în stare gravă.

UPDATE 19.38 Poliţistul nu avea armă din dotare dar avea una personală cu permis în ciuda problemelor psihice pe care le avea.

Citeşte şi:

Viaţa privată a poliţistului-asasin: De mai mult timp îşi teroriza soţia! Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Portretul robot al criminalului de la Perla! Cine este Gheorghe Vlădan?

Poliţistul-criminal era tratat de mai multă vreme pentru mai multe probleme psihice

Martor la incident: «Mai multe persoane urlau după ajutor din interior»

UPDATE 19.33 În acest moment, poliţistul este sub pază militară.

UPDATE18.58 Conform declaraţiei de avere, În anul 2007, poliţistul Gheorghe Vlădan (40 de ani) avea un salariu de 1750 de lei. Nevasta acestuia, coafeză la salonul Perla, câştiga la acea dată 583 lei în fiecare lună. Gheorghe Vlădan şi soţia sa au un copil.

simeon stalpnicul png

UPDATE 18.47 Bărbatul a fost identificat! El se numeşte Gheorghe Vlădan şi este agent şef MAI, şofer pe ambulanţă.

UPDATE 18.43 Potrivit unui martor agresorul ar fi ameninţat că va recurge la gesturi extreme după ce soţia lui a intentat divorţ.

UPDATE 18.37 Potrivit unor surse din interiorul anchetei atacatorul ar fi fost prins. După primele cercetări mobilul crimei este gelozia.

UPDATE 18.30 Un martor a declarat că cel care a deschis focul asupra persoanelor din coaforul din zona complexului Perla are 1,75 metri şi 40 de ani, când a ieşit din unitate nu avea arma asupra lui.

simeon stalpnicul png

Martorul a spus că a auzit şase bubuituri, dându-şi seama că sunt împuşcături, apoi a văzut un tânăr plin de sânge ieşind din uitate şi alergând către spitalul Floreasca.

Prin geamul coaforului martorul a văzut mai multe persoane rănite foarte grav care "cereau ajutor, cereau să vină ambulanţa".

UPDATE 18.20 Una din persoanele aflate în stare critică a decedat şi ea în urmă cu căteva minute. Unul dintre răniţi este în comă.

UPDATE 18.16 Martorii care au asistat la tragedie au povestit că, imediat după ce a împuşcat opt oameni, poliţistul criminal şi-a pus liniştit pistolul în buzunar şi a ieşit calm din salonul de coafură.

UPDATE 18:10 - Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bodgan Opriţa, a informat că în urma atacului armat o persoană a fost ucisă, alta este împuşcată în cap, două în abdomen, iar alta aflându-se în stop cardio-respirator, la Spitalul Floreasca.

De asemenea, alte trei persoane rănite în picioare sunt transportate la Spitalul Elias.

UPDATE 18:05 - Criminaliştii s-au deplasat la locul unde s-a deschis focul într-un coafor asupra unor persoane, de către un poliţist, primele date indicând faptul că acesta a reacţionat din răzbunare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net