Ucigaş de prostituate în Capitală?

Ultima actualizare:

    Anchetatorii au cercetat  ore în şir garsoniera  groazei pentru a găsi  indicii care să-i ducă  la identificarea criminalului
Anchetatorii au cercetat ore în şir garsoniera groazei pentru a găsi indicii care să-i ducă la identificarea criminalului

La două săptămâni de când o prostituată a fost găsită moartă în Pădurea Băneasa, o altă crimă zguduie lumea doritorilor de senzaţii tari.

De data aceasta, tânăra (30 de ani) a fost descoperită fără viaţă în cada garsonierei din zona 13 Septembrie, unde şi-a satisfăcut clienţii în ultima jumătate de an. Cel care a găsit-o a fost proprietarul, neliniştit că nu-i mai răspundea la telefon de două zile.

Când a ajuns, casa era încuiată, iar cheia în cutia poştală. Înăuntru, toate lucrurile erau răvăşite, peste tot urme de sânge, iar trupul fetei, plin de răni, zăcea în cadă. Oamenii legii spun că victima avea mai multe tăieturi la mâini şi la gât şi alte urme de violenţă pe trup.

1 noiembrie- Click! v-a prezentat  cazul unei alte  tinere ucise

Click! v-a prezentat  cazul unei alte  tinere ucise
Click! v-a prezentat cazul unei alte tinere ucise

Ei au deschis un dosar pentru omor deosebit de grav şi speră ca imaginile surprinse pe camerele de luat vederi de la intrarea în bloc să-i ajute să-l prindă pe făptaş. Vecinii ştiau cu ce se ocupa tânăra.

Zilnic intrau şi ieşeau din locuinţa respectivă cam 20 de bărbaţi. De altfel, în ultimii patru ani, garsoniera fusese închiriată numai de prostituate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net