Sile Cămătaru primea heroina în plicuri vidate, la puşcărie!

Ultima actualizare:

Marţi, mai mulţi oameni din reţeaua lui Sile Cămătaru au fost reţinuţi. Printre aceştia se numără Marius "Mario" Balint, fiul lui Sile Cămătaru, Nuredin Beinur, zis "Prinţul litoralului" şi un alt "locotenent" al lui Vasile Balint. Se presupune că Sile îşi coordona afacerile din închisoare prin intermediul acestor oameni.

Chestotul Vasile Viorel a făcut însă o dezvăluire la care nimeni nu se aştepa. În urm aunei percheziţii în celula lui Sile din puşcărie s-au găsit "prafuri".

"Am găsit în celula lui Sile Cămătaru mai mult decât ne aşteptam". Este vorba despre ... droguri. Posibil... heroină. Şi de metoda ingenioasă prin care "tramvaiele" (cărăuşii - rude, prieteni) lui Sile Cămătaru (intro)duceau "hrana" la Jilava: în pungi... vidate. Pungi de... alimente", a declarat acesta pentru Ring.

Poliţiştii au confiscat din locuinţele percheziţionate şi din celula lui Sile de la Jilava arme albe (săbii, cuţite), telefoane mobile, cartele şi droguri.

"Am găsit heroină!", au declarat, neoficial, surse din anchetă.

"Este vorba despre o cantitate - (n.r. - nu mare) de pulbere/substanţă ce pare a fi drog (n.r. - posibil heroină)", au spus anchetatorii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Motivul pentru care Ion Creanga era numit Popa Smantana de cei apropiati  Detalii pe care sigur nu le stiati despre scriitor 1024x609 webp
Vama Veche, în anii trecuți de 1 Mai jpeg
miez nuca nuci jpeg
avion pexels jpg
Femeie insarcinata FOTO Shutterstock jpg
sosoaca jpeg
bani jpg
Ziua a doua a congresului PPE la Romexpo, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net