Roberta Anastase se mărită duminică, după 15 ani de relaţie: «Îmi doresc foarte mult o familie, un copil»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Roberta Anastase, fosta preşedintă a Camerei Deputaţilor şi logodnicul ei, Victor Farca, se pregătesc de nuntă. Evenimentul va avea loc duminică, la domeniul Ştirbei din Capitală. Pentru prima dată după 15 ani de relaţie, cei doi au vorbit la Poveştiri Adevărate despre relaţia lor şi planurile de viitor.

Deşi este reţinut în relaţia cu presa, omul de afaceri Victor Farca a apovestit cum a cunoscut-o pe Roberta.

"Ne-am cunoscut în 1998, iar în 1999 am devenit prieteni. Eram la mare, cu nişte prieteni care erau apropiaţi de Partidul Democrat, iar Roberta organiza Şcoala de Vară de la Techirghiol. Acolo am văzut-o prima dată", a spus acesta.

Roberta Anastase şi Victor Farca sunt împreună de 15 ani

Roberta şi-a amintit cum a fost prima perioadă din viaţa lor împreună şi a dezvăluit ce a cucerit-o la logodnicul ei.

"Au urmat luni întregi în care ne-am plimbat, am vorbit. Cred că pe asta se şi bazează relaţia noastră, pe foarte multă comunicare.  La început erau mici şicane, certuri, gelozii. De fiecare dată stresul şi tensiunea se răsfrângeau acasă. El m-a înţeles şi unoeri îmi spunea că anumite lucruri nu ţin de noi, de casa noastră şi ar fi mai bine să discutăm decât să ne certăm", a povestit aceasta.

Fosta preşedintă a Camerei Deputaţilor a mărturisit că nu-şi doreşte să mai ocupe vreodată a patra funcţie în stat şi că are cu totul alte planuri de viitor.

Cei doi sunt foarte fericiţi împreună şi visează la primul copil

"Se spune că fiecare moment din viaţa unui om este irepetabil. Sper ca acela în care am fost preşedinta Camerei Deputaţilor să nu se mai repete. Atunci am făcut un dezechilibru. Îmi doresc foarte mult o familie, un copil. Ceilalţi oameni vin şi pleacă, dar cei care îţi sunt alături toată viaţa ta sunt familia şi copiii. Ne-am dori foarte mult un copil, să sperăm că o se şi întâmple", a declarat aceasta.

Victor a dezvăluit că discută despre nuntă de mai bine de 8 ani, dar nu au găsit până acum momentul potrivit pentru a face marele pas.

"Noi suntem hotărâţi să ne căsătorim de multă vreme, dar nu am găsit momentul. Au fost trei cereri în căsătorie, prima acum mai bine de 8-9 ani. Fiecare dintre ele a fost ca la carte, cu inel de logodnă şi cerere oficială. De fiecare dată a spus da, dar am avut o problemă când o întrebam când va avea loc evenimentul", a spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net