Pericolul pândeşte la balcon

Ultima actualizare:

    Ştefan (31 de ani) este  alpinist utilitar şi va repara  balcoanele scorojite
Ştefan (31 de ani) este alpinist utilitar şi va repara balcoanele scorojite

Mergi liniştit pe stradă şi mori din senin, după ce îţi cade o cărămidă în cap. Se întâmplă frecvent în ziua de astăzi, nu oriunde, ci chiar în buricul Capitalei.

O femeie a ajuns în stare gravă la spital după ce tencuiala unui bloc de pe Şoseaua Iancului s-a desprins şi a lovit-o în cap. Teribilul accident s-a petrecut miercuri seară, într-o zonă aglomerată a Bucureştiului. Culmea ghinonului, blocul abia ce fusese reabilitat cu un an în urmă.

„L-am reparat pe banii noştri. Au venit alpiniştii şi au schimbat toată faţada dinspre Şoseaua Iancului. S-au uitat şi pe partea din faţă a blocului, spre Mihai Bravu, dar au zis că nu e nimic de reparat. Nu suntem tehnicieni să visăm că de la etajul 9 se va desprinde o bucată de tencuială", ne-a mărturisit ieri un locatar din blocul 113 C, de pe Şoseaua Iancului nr. 2.

Interiorul blocului a fost complet renovat

simeon stalpnicul png

Asociaţia de proprietari a fost amendată de edili cu 2.500 de lei pentru neglijenţă, întrucât nu a reparat corespunzător imobilul. Necazul este că astfel de pericole pândesc la tot pasul în Bucureşti. Sunt blocuri din care pică zilnic câte o cărămidă, dar şi clădiri vechi care stau oricând să se prăbuşească. Până nu se întâmplă vreo nenorocire, nimeni nu le ia în seamă.

simeon stalpnicul png

Blocul 101 A de la intersecţia şoselelor Iancului cu Pantelimon. Pare nou, dar balcoanele sunt scorojite. Proprietarii au avut inspiraţia de a agăţa totuşi un afiş care îi informează pe trecători că acolo cad cărămizi.

simeon stalpnicul png

Chiar şi Oficiul Poştal din Piaţa Iancului funcţionează într-o clădire şubredă. Rupturile în tencuială sunt chiar deasupra intrării, aşa că bucăţile de beton pot pune oricând viaţa cuiva în pericol.

simeon stalpnicul png

O casă de pe Bulevardul Regina Maria este un pericol public pentru cetăţeni. Câteva ţigle abia mai stau agăţate pe acoperiş şi pot pica oricând pe trotuar, rănind pe cineva.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net