Oana Niculescu Mizil vrea să-i facă un copil lui Vanghelie: «Nu sunt însărcinată, dar mi-ar plăcea să fiu!»

Ultima actualizare:

Oana Niculescu Mizil şi Marian Vanghelie se cunosc din vara lui 2011. Până la finalul anului, relaţia lor a evoluat, deşi fiecare dintre ei era căsătorit cu altcineva, astfel că în decembrie deja el îi făcea declaraţii de dragoste: „Ne ştim din iunie, dar relaţia propriu-zis a început în octombrie. Când a zis prima dată că mă iubeşte? În seara revelionului", după cum a povestit Oana pentru emisiunea „Happy Hour".

„Mă simt ca o ştrengăriţă, ca o şcolăriţă, trăim o a doua tinereţe. Îmi doresc să am o familie şi copii, aş vrea foarte mult să rămân însărcinată. Încă nu sunt, dar mi-aş dori să fiu", a mărturisit ea. „Ceva nu a mers în căsnicia mea. Divorţul se va termina amiabil la sfârşitul acestei luni", a mai spus iubita pesedistului.

Oana a negat că excursia făcută împreună cu Marian Vanghelie ar fi costat cât s-a scris în presă la acea vreme: „A fost 15 mii de euro, nu două sute de mii. Totul e de zece ori în plus. Am fost şapte familii, dar ceilalţi prieteni - de-ai mei şi de-ai lui - şi-au plătit singuri", a ţinut ea să precizeze.

Colegii de partid au fost iniţial surprinşi de legătura dintre cei doi, însă cu toţii i-au felicitat. Însă, pentru a nu se spune că l-a „vânat" pe Marian Vanghelie pentru a avea un sprijin în cariera politică, iubita pesedistului şi-a dat demisia din formaţiunea în care erau membri amândoi, a mai afirmat ea.

„Cea mai surpriză pe care mi-a făcut-o a fost când am deschis uşa şi am găsit un coş cu 200 de trandafiri. Acel «ceva» care urma era el. Mi-a povestit că a văzut această scenă într-un film italian şi a vrut să facă acelaşi lucru pentru mine", a dezvăluit Oana. În schimb, vreun inel nu i-a oferit încă: „Urmează ca el să vină să mă ceară. Până acum nu a făcut-o decât din priviri", a spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net