Ipoteză în cazul tânărului executat în Bucureşti: L-au ciuruit din gelozie?

Ultima actualizare:

    Răzvan a scăpat cu viaţă pentru că s-a ascuns sub bordul  Mercedesului
Răzvan a scăpat cu viaţă pentru că s-a ascuns sub bordul Mercedesului

„Am auzit că l-au împuşcat pentru că i-a luat femeia unui turc!”. Este noua variantă lansată de vecini despre „execuţia” căreia i-a căzut victimă un tânăr de 26 de ani, acum trei zile pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei.

Câteva pete de sânge şi 10 găuri în peretele blocului. Sunt singurele lucruri care mai amintesc pe strada Ion Morţun din sectorul 3 al Capitalei de incidentul violent petrecut luni seară, când doi bărbaţi l-au ciuruit cu mitralierele pe Răzvan Mircea Isăilă, un simplu salariat la o firmă de termopane.

Mai bine de  zece gloanţe au  ciuruit parbrizul

simeon stalpnicul png

Locatarii din imobilul în care locuia victima încearcă să uite ce s-a întâmplat şi că un vecin de-al lor a putut enerva în aşa hal pe cineva încât să fie atacat cu mitraliere. Vecinul de la parter al cărui geam a fost găurit de un glonţ îşi schimbase deja termopanul. Puţini acceptă să vorbească despre locatarul de la apartamentul 16.

Ieri, pe asfaltul din faţa blocului erau încă pete de sânge

simeon stalpnicul png

„Cred că de gelozie l-au împuşcat pentru că ea este frumoasă tare", se dă atotştiutoare o locatară care refuză să îşi spună numele. „Fostul iubit al fetei era turc şi copilul era făcut cu el. Ştiu că ei îi era frică de el", adaugă ea după care dispare într-un apartament de la etajul patru.

„Pe prietena împuşcatului o chema Mirela şi avea un copil dintr-o relaţie anterioară. Am auzit că ea mai fusese căsătorită cu un străin. S-ar putea ca ăla să fi fost gelos şi să fi pus pe unii să îl sperie pe băiat" confirmă şi Daniela, o altă vecină, singura care a acceptat să îşi dea numele. Ultimele veşti din anchetă relevă că în urma percheziţiei efectuate asupra rănitului, în telefonul mobil pe care îl ţinea acesta într-un buzunar în dreptul inimii, a fost găsit un cartuş. Răzvan este acum în stare stabilă dar poliţiştii spun că acest glonţ ar fi putut să îl omoare dacă nu ar fi fost telefonul mobil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emma Raducanu cu decorația primită de la regele Charles FOTO Getty Images (1) jpg
image
image
image
image
image
image
parcul Buila Vanturarita jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net