«Joc de 20 de ani aceleaşi numere»

Ultima actualizare:

Cel mai mare pot din istoria Loteriei nu s-a dus la un jucător începător, ci la unul cu vechime. Avea în jur de 30 de ani, atunci când a completat primul bilet. Pe aceleaşi numere bifate în urmă cu 20 de ani, a pariat înainte de fiecare extragere, înclusiv duminică.

Dacă până acum, acestea i-au adus doar câştiguri mici, pe 14 iulie a reuşit să dea marea lovitură cu ele.

"Sunt un jucător fidel. Joc la Loto, tragere de tragere, de peste 20 de ani. Întotdeauna am jucat aceleaşi trei variante şi una la Noroc. Numerele au o semnificaţie personală. Până acum am obţinut doar câştiguri mici, cel mai adesea cu trei numere. Am aflat de câştig chiar în seara când s-a extras, însă, nu m-am hotărât ce voi face cu banii. Ştiu că voi fi cumpătat ", le-a dezvăluit gălăţeanul milionar angajaţilor Loteriei, ieri, când a venit să-şi revendice comoara.

Cel care a pus mâna pe cele 11 milioane de euro (48.952.706,17 lei) le-a dat un sfat jucătorilor. "Fiţi perseverenţi, jucaţi mereu! Cred că asta e cheia succesului". Biletul care l-a scos din sărăcie pe bărbatul de 50 de ani a costat 16,5 lei.  După impozitare, fericitului gălăţean i-au ajuns în conturi 8,25 milioane de euro.

Când se văd cu o comoară în buzunare, mulţi nu ştiu ce să facă. Banii le iau minţile şi se grăbesc să-şi satisfacă poftele la care doar au visat până atunci. Ca să nu rămână lefteri rapid, doi dintre cei care cu câştigat multe milioane de euro la Loto îl sfătuiesc pe gălăţeanul cu stea în frunte ce să facă cu ei. Ambii sunt de vârsta lui, trecuţi de prima tinereţe. Iulian Constandachi are 53 de ani, iar în 2009 a câştigat tot 11 milioane de euro la Loto, la o agenţie din Galaţi. El a depus banii la bancă şi şi-a făcut o pensiune la mare.

"În primul rând să depună banii în bancă. Vede el care bancă e mai bună, că eu nu fac reclamă la bănci. Cam la trei bănci să-i plaseze. Nu înainte să negocieze dobânda, că se poate. Băncile să fie sigure în ţară, nu afară. Îi vin 100 de milioane de lei pe zi doar dobândă", îl învaţă Iulian, potrivit gândul.info .

«Să fie chibzuit şi să trăiască din dobânzi» 

În noiembrie 2011 s-a trezit în conturi cu 7,2 milioane de euro. Bucureşteanul Gheorghe D., în vârstă acum de 61 de ani, a rămas, însă, acelaşi om simplu. Nu a aruncat cu banii. A ridicat două vile, una pentru el şi alta pentru fiul său, şi-a făcut  o seră de legume la ţară şi i-a ajutat şi pe cei sărmani. Restul au ajuns la bancă.

“Cel care câştigă la Loto trebuie să fie chibzuit, să ajute nevoiaşii şi să bage banii la bancă. Eu aşa am făcut. O parte i-am dat băiatului meu, iar restul sunt depuşi la bancă. Am făcut un depozit, de la care îmi vine o dobândă de 1.000 de euro pe lună, şi am investit în titluri de stat. De aici iau dobânda la doi ani”, a explicat nea Gică, aşa cum este poreclit de apropiaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net