Momente emoţionante la tribunal. Fiica lui Mihai Stoica, în lacrimi

Ultima actualizare:

    Mihai Stoica
Mihai Stoica

Mihai Stoica a fost prezent, astăzi, la Tribunalul Bucureşti pentru a contesta decizia din Dosarul Transferurilor.  Fiica acestuia nu l-a putut îmbrăţişa şi a plecat plângând.

Fostul manager al Stelei a ieşit astăzi pentru prima dată din penitenciar, pentru a fi adus la Tribunalul Bucureşti.

Fiica acestuia, Teodora Stoica, a ţinut să fie alături de el şi l-a aşteptat două ore în faţa tribunalului. În momentul în care şi-a văzut tatăl, s-a repezit să-l îmbrăţişeze, însă a fost oprită de jandarmi, conform romaniatv.

Fata nu şi-a putut stăpâni lacrimile şi s-a grăbit să iasă din sala de judecată. 

Avocaţii lui Mihai Stoica susţin că, în sentinţa din dosarul Transferurilor, fost încălcată egalitatea de tratament din Constituţie, pentru că trei dintre cei opt inculpaţi au fost condamnaţi în baza vechiului Cod penal, iar ceilalţi conform noului cod.

"Instanţa de rejudecare a condamnat în mod nelegal şi cu încălcarea flagrantă a principiului legii penale mai favorabile pe inculpatul Mihai Stoica (...) în ciuda faptului că legea în vigoare prevedea limite de pedeapsă vădit inferioare", spun apărătorii în cererea de contestaţie în anulare depusă la Curtea de Apel Bucureşti.

Totodată, potrivit cererii, în cazul lui Mihai Stoica infracţiunile s-au prescris atât în ceea ce priveşte faptele de înşelăciune, cât şi cele de spălare de bani. În cadrul contestaţiei în anulare, avocaţii lui Mihai Stoica cer suspendarea executării deciziei din data de 4 martie.

"Este evident că pentru ambele infracţiuni de înşelăciune pentru care Mihai Stoica a fost condamnat legea penală mai favorabilă e noul cod. (...) Dacă la data intrării în vigoare era prescrisă răspunderea penală pentru evaziune fiscală şi spălare de bani nu se poate vorbi de conflict cu noul penal?", arată avocaţii în documentul citat.

Avocaţii lui Mihai Stoica şi Cristian Borcea au depus la Curtea de Apel Bucureşti contestaţie în anulare în cazul condamnărilor la trei ani şi şase luni, respectiv şase ani şi patru luni, primite de cei doi în dosarul transferurilor de jucători.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net