Corupţia din sănătate poate fi reclamată pe un site special

Ultima actualizare:

    Interfaţa medalert.ro
Interfaţa medalert.ro

Astăzi a avut loc lansarea portalului medalert.ro. Aici, românii pot reclama abuzurile din sistemul medical românesc.

Faptul că în sistemul de sănătate este pătat de abuzurile făcute de personalul angajat nu mai este o surpriză pentru nimeni, însă zilele acestui obicei se pare că sunt numărate. Astăzi s-a lansat un portal unde românii pot reclama ori de câte ori sunt martorii sau victimele unor abuzuri în domeniul medical.

„Există un cerc vicios în sistem. Spunem că medicii au salarii mici şi de aceea acceptă bani. Nu pot să afirm că în sănătate este corupţia cea mai mare. Pot să afirm că există şi că trebuie să facem ceva. Prefer să colaborăm cu organizaţii neguvernamentale în acest domeniu, decât să ignorăm problema. Nu putem să ne ascundem şi să spunem că în sistemul de sănătate nu există corupţie pentru că ea există şi trebuie cunoscută. Mai ales, trebuie să ştim care este dimensiunea acestei probleme", a declarat Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Specialiştii recomandă românilor să nu facă exces de zel şi să reclame lucru neadevărate, furând timpul oamenilor care vânează corupţia.„Portalul pentru sesizarea abuzurilor nu trebuie să devină o vânătoare de vrăjitoare. Acest portal nu trebuie să se transforme într-un site în care sunt aruncate informaţii", a menţionat Arafat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
traian basescu
scoala de politie campina absolvire jpeg
istanbul pixabay jpg
rusalii jpg
baiat roman fotbal londra jpg
saptamana patimilor jpg
saracie freepik jpg
decreteii viitorii pensionari care isi fac calcule jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net