Chinezul a fost lăsat să plece: laba era de urs, nu de om

Ultima actualizare:

    Chinezul avea destinaţia Italia
Chinezul avea destinaţia Italia

După 12 ore de audieri, cetăţeanul chinez în valiza căruia autorităţile au descoperit un fragment de picior a fost lăsat să plece. Analizele au dovedit că bucata de carne este de la un animal, scrie adevarul.ro.

Chinezul le-a spus anchetatorilor că este vorba de o labă de urs, pe care a luat-o ca trofeu în urma unei partide de vânătoare, şi care urma să fie vândută unui restaurant din Italia.

Reprezentanţii Parchetului au confirmat în cursul nopţii de ieri că cetăţeanul chinez a cumpărat de la un bărbat ca fiind o labă de urs pe care vroia să o vândă unui restaurant din Italia, străinul venind de mai multe ori în România în ultima perioadă.

În urma analizelor fragmentului găsit în bagajul chinezului, inclusiv antropologic, de laborator, şi serologic, s-a stabilit că fragmentul găsit în bagajul chinezului este de origine animală.

"Conform examinării macroscopice şi celor trei investigaţii succesive de laborator efectuate în cursul serii de 29/30.03 2012, datele preliminare comunicate de Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici au exclus natura umană a fragmentului respectiv. S-a arătat că este de natură animală", fără alte precizări legate de felul animalului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
traian basescu
image
image
image
image
image
image
furnici jpg
papadia planta miraculoasa jpg jpeg
regina elisabeta gettyimages jpg
aroportul heathrow foto profimedia jpg
vlad calugarul jpg
image png
alunecare papua guinee jpg
houses 7030773 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net