Băsescu nu a mers la meciul lui Bute pentru că «nu îi place violenţa»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Senatorul PDL Iulian Urban a declarat că preşedintele Traian Băsescu nu a mers la meciul lui Lucian Bute pentru că nu îi place violenţa.

Iulian Urban susţine  că deşi înainte şeful statului agrea astfel de evenimente, ”acum s-a mai liniştit”, motiv pentru care a decis să nu asiste la meciul lui Lucian Bute.

„Traian Băsescu nu a venit la meci pentru că nu îi place violenţa. Ar fi singura explicaţie plauzibilă. Dacă înainte îi plăcea să participe la meciuri de box se pare că între timp s-a mai liniştit şi probabil că de aia a decis să nu vină”, a declarat Iulian Urban, pentru e-politic.ro .

simeon stalpnicul png

Pe de altă parte, senatorul PDL (foto dreapta) consideră că reacţia celor aproximativ 10.000 de spectatori prezenţi la meciul lui Lucian Bute, de a o huidui pe Elena Udrea în momentul în care boxerul i-a mulţumit pentru organizarea galei este un lucru  democratic. „Faptul că Elena Udrea a fost huidiută la meciul lui Lucian Bute ne arată democraţia. Dacă aşa au simţit oamenii să se manifeste nu avem ce să comentăm. Pe de altă parte, nu ştiu de ce nu au venit mai mulţi membrii PDL la meciul lui Bute, probabil că au fost la concertul lui Bon Jovi. Oricum este interesat că la concertul lui Bon Jovi a fost luat steagul României pe care scria Bon Jovi şi a fost ţinut pe scenă. Din punctul ăsta de vedere patriotismul a fost satisfăcut atât la meciul lui Bute cât şi la concertul lui Bon Jovi”, a mai spus Iulian Urban.

simeon stalpnicul png

Menţionăm că meciul lui Lucian Bute a avut loc sâmbăta, iar concertul lui Bon Jovi duminică.

Băsescu «i-a dat un cap în gură» unui arab

În aprilie 2006, Elena Udrea povestea într-o emisiune de la Antena 3 cum Traian Băsescu «i-a dat un cap în gură» unui arab.

„Domnilor, pe acest Traian Băsescu l-am votat. Îmi cer scuze, dar să ne amintim, l-am votat pe cel care a înjurat pe holurile Ministerului de Interne, i-a dat un cap în gură unui arab. Pe acest Traian Băsescu l-am votat, de ce să ne mirăm că a făcut un gest absolut firesc, raportat la personalitatea lui”, spunea la acea vreme Elena Udrea.

Citeşte şi:

Elena Udrea, cu chiloţeii la vedere!

Bute a sărbătorit la Fratelli alături de iubită şi apropiaţi

«Sunt mândru că sunt român»

Oamenii de sport au transpirat la Romexpo

"L’Equipe": ”Bute, prea puternic pentru Mendy”

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net