15 cluburi și terase din Centrul Vechi, închise în weekend

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un control inopinat al polițiștilor locali ai Capitalei s-a lăsat cu urmări drastice în rândul patronilor de localuri din Centrul Vechi, în acest weekend. 15 cluburi și restaurante au fost închise temporar, iar alte 25 au fost depistate cu nereguli în desfăurarea activității de alimentație publică.

Inspectorii Direcției Control a Poliției Locale a Municipiului București nu au avut milă de patronii din Centrul Istoric. Agenții economici au fost amendați iar activitatea acestora a fost suspendată din cauza faptului că au fost găsiți fără autorizație de funcționare, fiindcă și-au extins terasele pe domeniul public fără a avea vreo aprobare sau pentru că au depășit nivelul de zgomot admis în zonă. Nu mai puțin de 15 localuri au fost închise până la intrarea în legalitate, iar agenții economici au fost amendați.

Pe lângă societățile cărora li s-a suspendat activitatea, alți 25 de agenți economici au fost găsiți de inspectorii Direcției Control cu diferite nereguli iar reprezentații acestora au fost chemați la sediul D.G.P.L.C.M.B. pentru verificări suplimentare. 

Aceste sancțiuni au fost aplicate în cadrul unei acțiuni specifice ce face parte dintr-un program al Poliției Locale a Municipiului București privind menținerea ordinii și liniștii publice în Centrul Istoric și verificarea modului în care își desfășoară activitatea restaurantele și cluburile din zonă.

În urma acțiunii din acest weekend, au fost controlați, în total, 67 de agenți ecomonici, iar 21 de persoane au fost legitimate în vederea identificării. S-au aplicat 57 de sancțiuni contravenționale, cuantumul amenzilor depășind 208.000 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net