Aşa arată un magazin din România după o zi de reduceri

Ultima actualizare:

    Oamenii au stat ore întregi să le vină rândul la casele de marcat
Oamenii au stat ore întregi să le vină rândul la casele de marcat

O promoţie de 70% la toate produsele unui lanţ de magazine de bricolaj, începută ieri, a transformat zona în care erau expuse mărfurile în pământ pârjolit.

La câteva ore de la deschiderea celor două magazine din Bucureşti, raioanele erau pline de bucăţi de produse, iar la case erau cozi apocaliptice de cărucioare pline cu tot ce s-a putut găsi prin rafturi.

S-a cumpărat orice, de la dulapuri, la cantităţi imense de parchet şi faianţă, de la calorifere, la echipamente electrice deosebit de sofisticate. Victor Soare a primit un pont şi a fost printre primii care a intrat la deschidere, la ora 8.00, în magazinul situat în cartierul Berceni din Capitală. A ieşit după şase ore, istovit, dar mulţumit. „Am aflat că acest lanţ de magazine se retrage din România şi face o promoţie pentru a lichida stocul, aşa că am venit. Sunt bucuros pentru că am reuşit să cumpăr două WC-uri, mai multe lemne şi rafturi pentru a construi un dulap imens!” povesteşte Victor, care e felicitat de familie de parcă s-a întors de pe front.

La case, spre disperarea salariaţilor magazinului, cozile de coşuri pline cu produse se întindeau, asemenea unui uriaş anaconda, prin toate cotloanele. Personalul, care altădată ar fi trebuit să acorde indicaţii clienţilor, stătea refugiat strategic printre rânduri, resemnat în a face faţă marei de oameni atraşi de oportunităţile unice. Nu e de mirare de ce i-au lăsat nervii: limitele dintre raioane nu mai există şi, peste tot, zăceau resturi din toate. Fotografiile trimise de cititorii noştri, aflaţi în magazin, vorbesc de la sine despre haosul creat.

A economisit 14.000 de lei 

Dorina Bădescu este foarte încântată de afacerea pe care a făcut-o după ce a stat şase ore în supermarketul de bricolaj. „Am luat multe produse pentru amenajarea unui sediu de firmă. Am dat 6.730 de lei, aşa că vă închipuiţi cât aş fi dat dacă nu era reducerea de 70 la sută. Peste 20.000 de lei”, spunea bucuroasă Dorina. 

Pentru Dorina, promoţia a fost mană cerească
Pentru Dorina, promoţia a fost mană cerească

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net