Iată 10 greşeli pe care le faceţi zilnic

Ultima actualizare:

1 Modul în care respiraţi. Respiraţi de circa 17.000 de ori pe zi, dar s-ar putea să nu respiraţi bine. Dacă aţi respira mai încet, mai adânc, aţi putea să vă diminuaţi stresul, să scădeţi tensiunea arterială, dacă o aveţi mare, să vă îmbunătăţiţi performanţele atletice.

2 Cum vă faceţi duş. Dacă vă spălaţi pe cap de mai multe ori pe săptămână, puteţi să faceţi ca secreţia de sebum să sporească şi astfel părul dumneavostră să arate mai gras. Dacă staţi prea mult sub duş, pielea vi se usucă şi puteţi să pierdeţi prea multe bacterii bune.

3 Cum faceţi exerciţii fizice. Nu este bine să vă întindeţi înainte de a face exerciţii fiindcă slăbiţi muşchii. Ridicând greutăţi mici de mai multe ori nu aveţi mai bune rezultate decât ridicand greutăţi mari şi excesul de exerciţii fizice nu are ca rezultat slăbirea rapidă.

4 Cum mâncaţi. Dacă mâncaţi bine dimineaţa nu înseamnă că slăbiţi. Nici dacă mâncaţi mai multă carne nu e bine, mai ales dacă este roşie. De asemenea, indiferent ce mâncaţi, este important să nu mâncaţi repede, fiindcă nu daţi răgaz corpului să dea semnale chimice de saţietate şi veţi mânca prea mult.

5 Cum vă comportaţi la toaletă. Aveţi grijă ca de fiecare dată să închideţi capacul vasului de toaletă. Dacă nu faceţi acest lucru, moleculele rezidurilor fecale şi de urină pot să se degajeze în aer şi să se depună pe prosoape şi periuţa de dinţi.

6 Spălaţi-vă pe mâini. Spălatul pe mâini corect este foarte important. Dacă, în general, regula este să vă spălaţi viguros cu apă şi cu săpun timp de cel puţin 20 de secunde, sunt lucruri importante de spus. Nu folosiţi săpunuri antibacteriene, fiindcă au triclosan care poate crea rezistenţă la antibiotice şi probleme hormonale.

7 Spălatul rufelor. Maşina de spălat ar putea fi plină cu E.coli de la rezidurile de pe hainele murdare, aşa că trebuie curăţată. De asemenea puteţi să greşiţi să puneţi prea multe rufe şi să o stricaţi, aşa că aveţi mare grijă.

8 Aruncarea gunoiului. Aveţi grijă când aruncaţi gunoiul, că în proporţie de 50 % ar putea să conţină materiale reciclabile. Se recomandă să distrugeţi resturile urât mirositoare. Cel mai bine e să aruncaţi gunoiul în saci bine închişi ca să nu se răspândească bacteriile.

9 Cum dormiţi. Dacă nu dormim cel puţin 7 ore pe noapte, putem să ne alterăm memoria, creativitatea, productivitatea şi starea emoţională. Cine nu doarme destul îşi scade speranţa de viaţă.

10 Cum vă spălaţi pe dinţi. Nu trebuie să vă spălaţi pe dinţi după ce aţi mâncat o băutură acidă, deoarece împingeţi acidul mai adânc în smalţ. Aşteptaţi 30 de minute sau clătiţi mai întâi gura cu puţină apă. Periaţi dinţii timp de două minute folosind o perie moale, nu una tare, ca să nu răniţi gingiile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net