Uite cum te poate îmbolnăvi carnea!

Ultima actualizare:

Multă lume preferă produsele de crescătorie deoarece sunt mai ieftine, dar nimeni nu se întreabă ce efecte au acestea asupra sănătăţii. Fie că e de pui, vită, peşte sau porc, carnea provenită din această sursă e periculoasă.

Carnea de pui

Conţine antibiotice, hormoni de creştere, pesticide. Animalele sunt grav bolnave, au metabolismul dezechilibrat, carnea este toxică.

 Organele afectate: ficat, splină, pancreas, glande endocrine.Boli declanşate. Produce inflamaţii ale ficatului şi splinei, alergii, urticarii şi dereglări hormonale, hirsutism, dezechilibre metabolice, deoarece conţine hormoni sintetici pentru creşterea forţată.

Carnea de peşte

Conţine metale grele, pesticide şi hormoni de creştere

Organul afectat: sistemul imunitar şi endocrin.Boli declanşate: intoxicaţii, peştele de crescătorie este crescut forţat cu amestecuri furajere chimice. Peştele pescuit din râuri poluate conţine metale grele şi pesticide periculoase.

Carnea de porc

Conţine antibiotice (peste 80% din producţia de antibiotice e destinată animalelor de crescătorie). Porcii din aceste locuri sunt crescuţi forţat cu amestecuri furajere chimice, hormoni de creştere.

Organe afectate: inimă, vase sanguine.Boli declanşate: ateroscleroză, accident vascular cerebral.

Carnea de vită

Conţine antibiotice şi pesticide. Pentru vânzare se sacrifică doar vacile bătrâne şi bolnave.

Organe afectate: sistem imunitar, rinichi. Boli declanşate: boli autoimune.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net