Mănânci fast-food? Ficatul tău arată ca şi cum ai fi avut hepatită!

Ultima actualizare:

Cel mai periculos aliment fast-food, spun experţii, sunt cartofii prăjiţi, deoarece conţin cele mai multe ingrediente nocive.

Dr. Drew Ordon, unul dintre cei care au participat la efectuarea studiului, spune că pe lângă sare şi grăsimi, cartofii prăjiţi conţin şi foarte mult zahăr, care ajută alimentele să aibă culoarea aurie.

De asemenea, doctorul a spus că şi toate celelalte alimente de la restaurantele fast-food conţin foarte multe chimicale şi consumul lor, chiar şi pe parcursul câtorva săptămâni, distruge ficatul la fel ca şi hepatita, conducând la insuficienţă hepatică şi chiar la moarte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net