Consumul de peşte şi longevitatea sănătoasă

Ultima actualizare:

Conducătorul studiului, Dariush Mozafflarian a constatat că subiecţii au avut un risc mai scăzut să moară, mai ales din cauza unei afecţiuni cardiovasculare. Mai mult, participanţii la studiu au trăind mai mult, cu cel puţin doi ani, în comparaţie cu alţi semeni ai lor care nu au avut în dietă acest aliment.

Pe parcursul cercetării, conducătorul studiului a constatat că sângele consumatorilor de peşte prezinta valori ridicate de acizi graşi Omega 3, o sursă care le-a prelungit viaţa. De aceea, specialitul ne recomandă să consumăm două porţii de peşte pe săptămână, pentru a trăi mai mult şi mai sănătos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net