Retete de la cititori: Sarmalute delicioase / Carmen Duca

Ultima actualizare:

Mod de preparare

Foile de varză se spală şi se mai lasă în apă circa 20-30 de minute. Carnea se amestecă cu condimente, sare, piper, mărar, rozmarin, ceapa tocată, cartoful crud ras pe răzătoarea mare şi orezul spălat foarte bine. Foile de varză se umplu cu compoziţia de carne iar frunzele rămase se toacă mărunt şi se folosesc pentru a se aşeza un strat pe fundul oalei de lut, peste care se aşează sarmale şi kaiserul iar deasupra se toarnă o cană de bulion şi 2-3 căni de apă (în funcţie de oală). Oala de lut se aşează în cuptor la foc mic pentru 3 ore .

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net