Reţete de la cititori: Pandişpan cu vişine - Daniela Butnaru

Ultima actualizare:

Mod de preparare: Albuşurile se bat spumă cu zahărul, apoi se toarnă gălbenuşurile care au fost bătute cu praful de sare, pe urmă turnăm în ploaie făina iar la urmă coaja de portocală. Se pune compoziţia în forma dorită, apoi se pun vişinele şi se dă la cuptorul încins în prealabil pentru aproximativ 30 minute la foc potrivit.Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net