Reţete de la cititori: Prăjitură cu brânză şi caise, fără aluat – Maria Angelica Trică

Ultima actualizare:

Preparare

Se spală caisele, se pun în apă clocotită pentru câteva minute, apoi se scot şi se curăţă de coajă. Se taie în jumătate şi se curăţă de sâmburi. Ouăle se amestecă cu zahărul, zahărul vanilat şi un praf de sare. Se adaugă brânza, coaja rasă de lămâie, 3 linguri zeamă de lămâie şi praful de budincă şi se omogenizează compoziţia. Se întinde jumătate din compoziţie într-o tavă unsă cu unt şi presărată cu griş. Se presară făina peste jumătăţile de caise, se amestecă şi se aşează în tavă cu tăietura în jos. Se aşează brânza rămasă şi se dă totul la cuptor pentru 60 minute, la foc mic. După ce s-a copt, se lasă prăjitura să se răcească, apoi se taie bucăţi şi se pudrează cu zahăr pudră vanilat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net