Reţeta câştigătoare de la cititori: Inimioare cu scorţişoară - Patricia Iordache

Ultima actualizare:

Preparare: Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Într-un castron mare, bate albuşurile spumă cu zahărul, adaugă gălbenuşurile frecate cu uleiul şi amestecă totul. Separat, stinge praful de copt cu sucul de lămâie şi adaugă compoziţiei deja obţinute şi zahărul vanilinat. Cerne făina şi adaugă câte puţin peste compoziţie, amestecând cu o spatulă, de sus în jos până ce se amestecă totul bine. Ia o formă (în acest caz, o formă cu iminoare), unge bine cu unt şi tapetează cu făină.Toarnă compoziţia în forme, presară de-asupra fiecărei inimioare scorţişoară şi aşează totul în cuptorul încins la 200 grade, pentru aproximativ 25-30 minute, verificând cu scobitoarea dacă s-au copt. Când s-au copt, lasă-le să se răcească şi scoate uşor din forme. Se servesc cu succes la cafea, ceai sau alături de un pahar cu lapte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net