Aşa arată limba care valorează 21.371.920 $

Ultima actualizare:

    Organul gustativ al  lui Pelliccia detectează peste  1.000 de gusturi diferite
Organul gustativ al lui Pelliccia detectează peste 1.000 de gusturi diferite

Are interzis să pună gura pe supa fierbinte şi să practice “sărutul francez”. De ce? Simplu: gura lui Gennaro Pelliccia, de 41 de ani, valorează peste 21 de milioane de dolari, iar limba lui a intrat în Guinness Book.

Când s-a angajat pe postul de barman la Costa Coffee, Gennaro Pelliccia nu visa că va intra în istorie. Şi cum în zilele noastre puţini sunt aceia care fac diferenţa între un cappuccino şi un caffe latte, pentru un expert în cafele ca Genarro saltul profesional a fost o mişcare firească.

Şi pentru că a obţinut titlul de Maestru al Cafelei, Pelliccia, 41 de ani, a trebuit în 2009 să-şi asigure papilele gustative de pe limbă pentru suma fabuloasă de 21.371.920 de dolari. Într-un interviu acordat recent publicaţiei britanice “The Telegraph”, omul cu cel mai scump organ din lume, care lucrează la o cafenea din Londra, a explicat “coşmarul” prin care trece zilnic pentru a nu-şi pierde simţurile atât de apreciate.


    Cât e ziua de lungă,  italianul bea peste  200 de cafele diferite
Cât e ziua de lungă, italianul bea peste 200 de cafele diferite

“Sarcina mea este să verific gradul de prăjire al diferitelor sortimente de cafea şi să identific precis diferenţele dintre cele aproximativ 1.000 de gusturi diferite ale cafelelor din întreaga lume. În plus, trebuie să detectez gradul de modificare a gustului original al cafelei în cazul în care avem de-a face cu reţete de genul cafea caramelizată, cafea cu ciocolată sau cafele fructate”, a explicat degustătorul. După ce şi-a asigurat limba, el a primit interdicţie să mai mănânce fierbinte, să guste îngheţată, să sărute cu limba şi e obligat să meargă săptămânal la control stomatologic.

În plus, degustătorul de origine italiană nu are voie să pună gura pe alcool şi “Doamne fereşte să-şi muşte limba”. De aceea, recunoaşte că din 2005 nu a mai pus în gură gumă de mestecat şi nu a mai mâncat bomboane sau acadele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net