Ţânţăreanu pomană cu fete goale!

Citeste tot despre: 

Operat în urmă cu două săptămâni de cancer de colon, milionarul de la Corbeanca nu se sperie de moarte şi a început deja pregătirile pentru pomana pe care intenţionează să o facă chiar în timpul vieţii, după obiceiurile olteneşti.

Nici cancerul nu a reuşit să-l facă pe Cristian Ţânţăreanu să se lase de petreceri şi de femei. Milionarul a trecut în ultimele zile printr-una dintre cele mai grele încercări din viaţa sa, el operându-se la colon într-o clinică din Paris.

Întors acasă cu 6 kilograme în minus, Ţânţăreanu se simte în formă şi a început din nou să chefuiască cu familia şi prietenii. Omul de afaceri intenţionează să dea de pomană pentru sufletul lui chiar în timpul vieţii şi să le demonsteze astfel tuturor că nu se teme de moarte.

„O să-mi fac pomana acum, cât trăiesc, fiindcă vreau să o fac după placul meu. Le dau la toţi să bea şi să mănânce ca să mor eu împăcat!", a declarat acesta, la OTV.

Cum era de aşteptat, Ţânţăreanu va face pomana în stilul său caracteristic, căci vrea să invite la „paranghelie" şi nişte stripteuse. El a pus deja la uscat şi lemn de brad pentru coşciug, iar la înmormântare nu concepe să nu aibă un cor de bocitoare.

„Sper să nu mor totuşi la anul,când fac 66 de ani. Din câte ştiu, asta e cifră cu ghinion", a mai spus omul de afaceri. Deocamdată, el merge din două în două săptămâni la şedinţele de chimioterapie pe care le face la Spitalul Fundeni.

„Doctorul m-a asigurat că nu o să-mi cadă părul, aşa că nu am de ce să-mi fac probleme că voi cheli de tot", spune, plin de optimism, Ţânţăreanu.

Pomana în viaţă, obicei oltenesc

Pomana în timpul vieţii este un obicei care se regăseşte în special în Oltenia, unde preotul cântă ca la mort şi sfinţeşte bucatele. Obiceiul se încheie cu o petrecere mare, ca la nuntă. Ţânţăreanu îşi va pune la muncă bucătăresele, căci va avea sute de invitaţi şi un meniu românesc cu sărmăluţe.

Şi ei şi-au făcut parastasul!

Şi alte vedete de la noi au făcut astfel de chefuri, considerate de mulţi, de-a dreptul macabre. Ca să fie sigur că, după ce moare, o să aibă ce mânca pe lumea cealaltă, omul de afaceri Silviu Prigoană (45 de ani) şi-a făcut şi el, anul trecut, parastasul de 40 de zile.

La masa pe care a dat-o la un local din Bucureşti au fost chemate cam 80 de persoane, apropiaţi şi rude ale "defunctului" în viaţă, dar şi bocitoare. La rândul ei, prinţesa Brianna Caradgea şi-a făcut şi ea pomana, chiar dacă de-abia a trecut de 50 de ani.