Toni Tecuceanu, ucis de un alt virus?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Paul Tecuceanu face dezvăluiri şocante. El susţine că fratele său a luat un virus, altul decât AH1N1, în timp ce se afla internat în spital. Mai mult, el spune că, pe certificatul de deces al lui Toni, nu apare nici un fel de virus.

"Fratele meu a contractat un virus foarte puternic, altul decât A(H1N1), cât timp era internat, a cărui denumire am uitat-o", spune Paul Tecuceanu.

"Despre acest virus, luat din spital, mi-au spus două doamne doctor. Nu înţeleg de ce nici acesta, nici AH1N1 nu apar pe nici unul din documentele medicale ale lui Toni", ne-a declarat Paul Tecuceanu.

Vezi aici galerie FOTO de la înmormântarea lui Toni

Acesta îşi mai aminteşte că medicii i-au mai spus că, în ultimele zile, l-au pus pe Toni la perfuzii cu medicamente foarte tari, aduse din SUA, pentru a combate noul pericol, însă nu reuşeau să îi scadă deloc temperatura.

"La un moment dat, o doamnă doctor de la ATI m-a chemat în birou la ea şi mi-a spus că s-ar putea ca noua infecţie să ajungă la rinichii lui Toni. Mă întreb dacă nu cumva acest virus l-a omorât pe fratele meu", ne-a spus Paul.Vezi aici imagini cu actorul în diferite ipostaze!

Fratele actorului îşi aminteşte că, în ultima zi de viaţă a lui Toni, doctorii i-au spus că intenţionau să-i facă noi investigaţii: o bronhoscopie şi o tomografie computerizată. "Mi-au zis chiar că, dacă e nevoie, vor interveni chirurgical. N-a mai fost timp de nimic", îşi aminteşte Paul.

El a încercat să afle, la autopsie, dacă virusul misterios a fost cel care i-a ucis fratele: "L-am întrebat pe autopsier: "Toni a murit din cauza infecţiei?" şi mi-a zis că nu se va şti decât după analiza la microscop, care va fi gata peste trei săptămâni. Mă întreb ce analizează la microscop, poate i-au luat o bucăţică dintr-un organ infectat".

Vezi aici VIDEO cu Toni la Cronica Cârcotaşilor!

La rândul său, prof. dr. Adrian Streinu Cercel ne-a declarat că "primul diagnostic al pacientului a fost "infectare cu virusul AH1N1. Cauza morţii, însă, a fost infarctul miocardic, ca urmare a complicaţiilor apărute din cauza gripei, aşa cum a apărut şi la necropsie. De aceea pe certificatul de deces nu apare AH1N1".

Totodată, şi Paul, şi prof. Streinu Cercel au infirmat zvonul potrivit căruia Toni ar fi fost vaccinat anti porcină.

Citeşte şiHuidu a venit din America la înmormântareUltima reprezentaţie a lui Toni TecuceanuToni, «cârcotaşii» nu te-au lăsat singur«Porcina» i-a lovit şi pe CârcotaşiCârcotaşul Toni Tecuceanu s-a stins din viaţă - VIDEO«E timp, mă odihnesc după Revelion». Dar a murit!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net