Alaiurile ţigăneşti au speriat Europa!

Ultima actualizare:

Anul 2009, luna iunie, ziua 28. Fiica lui Crinu, un ţigan putred de bogat care locuieşte în Frankfurt, Germania, se căsătoreşte.

La eveniment a fost invitată toată "spuma" ţigănească, inclusiv lideri ai rromilor din Bucureşti. Pentru fastuoasa petrecere a fost închiriat un palat din oraşul german Hanau.

"Când am ajuns acolo cânta o fanfară. Cum a ajuns nunta la palat s-au oprit şi au rămas mască", a povestit cameramanul care a filmat evenimentul, profesorul Florin Lipovan. Mirii şi nuntaşii au fost transportaţi dintr-o locaţie în alta numai cu maşini de lux.

Rochia miresei a fost lungă de câţiva metri având pe ea cristale Swarovski. Atmosfera de nuntă, la care au fost nu mai puţin de 12 perechi de naşi, a fost întreţinută de manelistul Nicolae Guţă, după care s-a aruncat cu teancuri de euro.

Anul 2009, luna iulie, ziua 11. Crinu revine în scenă, în Germania, de această dată în calitate de naş de botez la fiul lui Tohari.

Vezi pe adevarul.ro VIDEO cu botezul ţiganilor de la Frankfurt

Hummer, BMW, Mercedes au fost mărcile din alaiul de maşini care a blocat autostrada, mergând cu 30 de kilometri pe oră.

"Se uitau nemţii ca la felul şapte", a mai povestit Florin Lipovan. În aceeaşi lună, o altă petrecere a ţinut capul de afiş în lumea ţigănească din Frankfurt, cu un botez de lux la care au fost creştinaţi cinci copii într-un decor similar: muzică, maşini scumpe şi mult lux.

image

"Este o concurenţă între ei. Fiecare vrea să facă petrecerea cea mai tare, să aibă evenimentul cel mai fain. Sincer nu ştiu câţi bani se cheltuiesc", a spus cameramanul Florin Lipovan.

Citeşte şiŢiganii români au blocat Frankfurtul cu alaiul de maşiniFOTO Palatele ţiganilor din Strehaia, sub sechestru din cauza crizeiVIDEO Ţiganii din Strehaia povestesc cum i-a adus criza la sapă de lemnUn ţigan italian a intrat cu un Ferrari în pom

Italia

Anul 2009, luna iulie, ziua 4. În oraşul italian Lucca, "Ion a lu' Costică" îşi botează fiul. Familia este una mai "săracă", fiind parte a ţiganilor băieşi, rromi care vorbesc între ei numai româneşte.

Străzile înguste din oraşul italian au fost ocupate preţ de câteva minute de alaiul de botez, la care, de asemenea a cântat manelistul Nicolae Guţă.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net