Ţiganii români au blocat Frankfurtul cu alaiul de maşini

Ultima actualizare:

Un filmuleţ postat recent pe site-ul youtube face furori pe Internet. E vorba de un botez ţigănesc ţinut în oraşul german Frankfurt pe Main.

În imagini se vede un alai de maşini luxoase, de sute de mii de euro care defilează pe străzile din Germania, printre tramvaiele nemţeşti şi printre localnicii rămaşi cu gura căscată.

Vezi pe adevarul.ro VIDEO cu botezul din oraşul german

Cameramanul Florin Lipovan, care a filmat evenimentul susţine că botezul a avut loc în luna iulie. Cameramanul a mai mărturisit că botezul, la care a cântat Violeta de la Timişoara s-a ţinut într-un palat închiriat în oraşul german Hanau.

Personajul principal al evenimentului a fost Crinu, naşul copilului botezat. Potrivit lui Lipovan, Crinu este un ţigan foarte bogat, care face afaceri cu maşini luxoase şi care are mai multe vile în Germania şi la Timişoara.

image

La botezul din Frankfurt pe Main au fost etalate maşini care de care mai luxoase: Hummer, BMW, Mercedes şi limuzine de câţiva metri lungime, din care rromii salutau pe toată lumea.

Citeşte şiFOTO Palatele ţiganilor din Strehaia, sub sechestru din cauza crizeiVIDEO Ţiganii din Strehaia povestesc cum i-a adus criza la sapă de lemnUn ţigan italian a intrat cu un Ferrari în pom

„Se uitau nemţii ca la felul şapte", a spus Lipovan. „I-a avertizat poliţia pentru că mergeau pe autostradă cu 30 de kilometri pe oră în paralel. Au spus să nu mai filmăm, dar mai ales să nu mai staţionăm pe banda de urgenţă", a povestit cameramanul.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net