m.click.ro

top sombra

«Am violat iapa şi mi-a plăcut!»

Un constănţean a fost prins în timp ce făcea sex cu animalul unui vecin

Iapa se afla în curtea  vecinului când a fost  abuzată de Nicolae

Iapa se afla în curtea vecinului când a fost abuzată de Nicolae

Un adevărat zoofil! În trecut, s-a folosit de o gâscă şi de o măgăriţă pentru a-şi satisface poftele carnale. Acum, a profitat de o iapă.

Liniştea de pe uliţele sătucului a fost tulburată ieri, în jurul prânzului, de o femeie care urla ca din gură de şarpe că vecinul ei siluieşte o iapă.

Rădiţa Toma (43 de ani) a văzut cum Nicolae Bocioagă (50 de ani) a legat iapa unui vecin de un copac şi dădea târcoale animalului.

„Am strigat la Nicolae să plece de lângă iapă, ştiam că mai făcuse sex cu gâsca lu' nea Ionică şi cu măgăriţa lu' nea Vasile", povestea ieri Rădiţa. După mai bine de 10 minute de urmărire printre buruienile din câmp, femeia l-a văzut pe Bocioagă cu şliţul desfăcut.

A făcut sex cu vaca şi a fost obligat să o ia de nevastă

„Legase iapa de salcâm şi o suise cu picioarele din faţă pe un dâmb, ca să ajungă la fundul ei. Se vedea cu ochiul liber că făcea sex cu animalul", a povestit Rădiţa Toma. Ameţit bine de aburii alcoolului, violatorul nu a negat că s-a iubit cu animalul vecinului.

„Băutura este animalul meu preferat. Şi cu iapa... da, am făcut-o şi mi-a plăcut", a mărturisit ieri zoofilul. El s-a lăudat cu performanţele lui sexuale. „La vârsta mea, cu un animal mă ţine cinci minute", spunea ieri Bocioagă.

     Mai citeşte:
          
S-a însurat cu o pisică
           Un japonez s-a căsătorit cu un personaj dintr-un joc video
          
S-a însurat cu o pernă uriaşă
           Cele mai nebuneşti căsătorii dintre oameni şi... obiecte! FOTO/VIDEO

Calul va fi sacrificat

Proprietarul animalului îşi face cruce şi spune că i se pare incredibil gestul consăteanului său. „Doamne fereşte de oameni dezaxaţi! Eu am 78 de ani, dar nu am mai pomenit aşa ceva. Am auzit eu prin sat că Nicolae şi-a lăsat femeia şi copilul şi s-a apucat de animale, dar n-am crezut până azi", spune Gheorghe Toloş.

Bărbatul nu ştie ce să facă cu animalul batjocorit de vecinul său şi crede că-l va sacrifica.

Un american, prins în flagrant tot cu o iapă

Marian Wegiel, în vârstă de 63 de ani, din Conneticut, SUA, a fost prins luni seara în flagrant în timp ce agresa sexual o iapă. Proprietarul animalului a auzit zgomote ciudate în grajd şi a chemat poliţia.

Oamenii legii l-au găsit pe Wegiel cu mâna în vaginul iepei şi l-au arestat. Bărbatul este acuzat de abuz sexual, cruzime împotriva animalelor şi violare de domiciliu.
Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Din inima pentru copii

    Trimite unui prieten!
    top down