m.click.ro

top sombra

VIDEO EXCLUSIV: Şmecher cu BMW X5, filmat în timp ce şi-a scos penisul la doi poliţişti, în plin centrul Timişoarei

Smecher cu BMW

Smecher cu BMW

Reacţie şocantă a bărbatului care protesta cu afişe pe bolidul său în centrul Timişoarei. În timp ce se certa cu autorităţile, pentru că is-a blocat maşina parcată ilegal, acesta şi-a expus , în plină stradă. „Am vrut să merg la toaletă şi nu am găsit un loc", este explicaţia lui Dumitru Cârstea.

Scandalul cu gheara continuă. Un filmuleţ arată cum bărbatul care acuza autorităţile că i-au blocat roata abuziv, şi-a scos penisul, în timp ce se certa cu un reprezentant al ADP.

Conform unei înregistrării video aflată în posesia redacţiei Adevărul de Seară Timişoara, omul folosea un limbaj obscen cu o serie de injurii la adresa poliţistului local. Incidentul s-a întâmplat vineri, cu o zi după ce Dumitru Cârstea şi-a lipit afişe de protest împotriva Poliţiei Locale şi a ADP pe maşină.

CITESTE AICI ALTE DETALII ŞI VEZI VIDEO!

Scandalul a izbucnit, joi după-masa, după ce roata X5-ului pe care Dumitru Cârstea îl conducea a fost blocată de către reprezentanţii ADP. Cu câteva minute mai târziu, bărbatul şi-a împodobit bolidul cu o serie de afişe de protest împotriva Poliţiei Locale, pe motiv că l-au sancţionat abuziv.


O zi mai târziu, Cârstea a chemat reprezentanţii ADP la maşina blocată, unde şi-a continuat scandalul, susţinând că vrea să achite contravenţia pentru a i se debloca roata. Şoferul X5-ului acuza autorităţile că i-au greşit numele şi numărul de înmatriculare de la automobil, motiv pentru care sancţiunea a fost aplicată în mod abuziv.


click pe poze pentru galeria foto

Directorul Administraţiei Domeniului Public din Timiş, Liviu Barbu spune că vrea să depună plângere penală împotriva lui Cârstea. "Am rămas stupefiat de gestul omului. Noi, acum, căutăm o cale pentru a depune plângere penală împotriva sa. Asta, pentru că legea în România este obscură. Ne vom consulta împreună cu domnul Spătaru (n.r.şeful Poliţiei Locale), pentru a găsi o cale de a-l sancţiona", a declarat Barbu.

Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Din inima pentru copii

    Trimite unui prieten!
    top down