Peste 86.000 de liceeni au ratat Bac-ul

Ultima actualizare:

BUCUREŞTI. Peste 8.000 de absolvenţi au picat examenul. În trei licee, nici un candidat nu a promovat: „Timpuri Noi", „D. Paciurea" şi „Elie Radu". La polul opus, se află liceele de elită din Capitală unde promovabilitatea a fost de sută la sută: „Sf.Sava", „Mihai Viteazul", „Şincai" etc.

CITEŞTE ŞI:

Botoşani: Andra Olaru, absolventa de nota 10 care pleacă la Oxford

Cele mai tari licee din ţară, după rezultatele de la Bac

Smeeni, comuna unde nu a luat nimeni Bac-ul

TIMIŞOARA. 1.071 dintre cei aproximativ 7.000 de elevi care au dat examenul de Bacalaureat au depus contestaţii pentru că nu au fost mulţumiţi de notele primite. Aproape 1.181 au picat examenul şi, astfel, rata promovabilităţii în judeţul Timiş este de aproximativ 83 la sută.

Doar două fete din Timişoara au obţinut nota 10 pe linie la toate probele de examen.

BOTOŞANI. Toţi cei 252 de elevi de la Colegiul Economic „Octav Onicescu" din Botoşani, acolo unde procurorii anchetează zeci de persoane pentru dare şi luare de mită în schimbul notelor mari, au promovat bacalaureatul.

Anchetatorii spun că examenul de bacalaureat ar putea fi reluat la Liceul Economic dacă instanţa va decide că testarea a fost fraudată.

CONSTANŢA. Rezultatele examenului de bacalaurat au fost la Constanţa cu surprize de proporţii. Singura medie de 10 a fost obţinută de o elevă de la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân Constanţa. O treime dintre candidaţi au contestat rezultatele.

GALAŢI. Doar jumătate dintre absolvenţii care au dat Bacalaureatul (50,44%) se pot mândri că l-au şi luat! Situaţia este mult mai slabă faţă de anul trecut, când înainte de contestaţii promovaseră aproape 60% dintre candidaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net