Hobby de milionar: vânătoare în mocirlă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tăcerea pluteşte pe domeniul de la Balc. Magnatul Ion Ţiriac se străduieşte cu înverşunare să-şi ţină invitaţii departe de ochii curioşilor. Participanţii au avut de luptat cu un inamic neaşteptat: noroiul provocat de topirea bruscă a zăpezii.

Vremea nefavorabilă însă l-a determinat pe Elan Schwartzenberg să-şi mărturisească oful.

Omul de afaceri se temea ieri dimineaţă că nu va avea succes la vânătoare. „Anul trecut am împuşcat trei porci sâmbătă şi unul, duminică. Dar era zăpadă şi i-am depistat mai uşor", a declarat Schwartzenberg înainte de a porni pe urmele sălbăticiunilor.

Elan Schwartzenberg: "Am inspectat terenul şi e prea mult noroi"

simeon stalpnicul png

Acum însă, timpul le dă de furcă vânătorilor. „Am investigat terenul şi e prea mult noroi", a spus omul de afaceri, dezamăgit. Lângă el, oamenii tăceau mâlc. Până şi gonacii instruiţi ca la armată refuză dialogul.

Cei care îndrăznesc totuşi două şoapte, se jură că anul acesta au venit la domeniu pe gratis, doar aşa, ca să-şi mai antreneze câinii. 

Înainte de lăsarea serii, participanţii au renunţat la pornirile războinice şi s-au retras la căldură, în conacul de pe domeniul de vânătoare.

Oaspeţii, nume grele în lumea afacerilor, au ascultat melodiile intrepretate de Lavinia (ex-Spicy) şi Anna Lesko.

Citeşte şiÎncepe măcelul lui ŢiriacFerenţ: «Anul ăsta, Ţiriac nu m-a invitat la vânătoare!»Elan, tu ai cuplat-o pe Ferenţ cu Ţiriac?Ferenţ, îţi place Ţiriac şi cu burtă?

Printre invitaţii la vână­­toare se numără Wolfgang Bernhard - pre­­şedintele Consiliului de administraţie al Volkswagen, George Marsan - primarul din Monte Carlo, Franz Rauch - producător de sucuri naturale, şi Wolfgang Porsche - moştenitor al imperiului auto.

Mircea Cordoş, gonac :“Nimeni nu ştie exact câţi au fost împuşcaţi, nici măcar cei care contorizează. Mulţi mistreţi morţi sunt încă rămaşi în râpe. Şi Ţiriac a împuşcat vreo doi-trei. Dar el a vânat mai puţin, ocupându-se mai mult de invitaţi”.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net