Începe măcelul lui Ţiriac

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O parte dintre cei 29 de vânători, mai puţini ca anul trecut, care participă azi şi mâine la vânătoarea de la Balc, au aterizat, ieri, pe Aeroportul din Oradea.

În primul avion sosit de la Bucureşti, printre primii cinci invitaţi ai lui Ion Ţiriac, s-a numărat şi Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu.

Deschis şi vorbăreţ, Elan a spus că le recomandă tuturor românilor să se apuce de vânătoare, având în vedere criza, care se va înrăutăţi.

Potrivit comandantului aeroportului din Oradea, organizatorii evenimentului anual de la Balc au fost foarte secretoşi anul acesta.

„Ne-au comunicat programul de zbor cu trei ore înainte de aterizarea la Oradea", a spus comandantul. Tot acesta a declarat că cei mai mulţi dintre invitaţii din străinătate au folosit aeroportul din Debrecen, Ungaria.

La Oradea a aterizat un singur avion cu invitaţi din afara ţării, din Austria. Comandantul nu a pus ocolirea aeroportului orădean pe seama incidentului de anul trecut, când avionul în care se afla Ion Ion Ţiriac a ieşit de pe pistă din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Mircea Cordoş, unul dintre bihorenii care s-a ocupat în ultimii ani de organizarea gonacilor, la vânătoarea de la Balc, a povestit că unii dintre câinii care vor goni mistreţii sunt aduşi din Ungaria.

Acesta ne-a mai spus că, dacă anul trecut au participat o sută de gonaci, astăzi numărul lor va fi mai mic, la fel ca şi cel al vânătorilor.

Vineri seara a cântat Lavinia, sâmbătă - Lesko

Atmosfera la Balc a fost animată aseară de către Lavinia (ex- Spicy), prezenţa Annei Lesko fiind anunţată pentru această seară, contra unui tarif de trei mii de euro. Lavinia a acceptat să vină la Balc pentru 1.200 de euro.

Anna Lesko şi Lavinia

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net