UPDATE Femeie însărcinată lăsată să avorteze în patul de spital

Ultima actualizare:

UPDATE Comisie medicală de urgentă în cazul avortului de la camera 304

Informat de reporterii „Adevărul de Seară Constanţa“ despre acest caz terifiant, dr. Dan Căpăţână, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a cerut imediat rapoartele de gardă de la ora respectivă.

Mâine am convocat la prima oră comisia medicală din spital. De asemenea, am cerut referate de la şeful de secţie. Cine nu şi-a făcut datoria va suporta măsuri drastice! Vrem ca în acest fel să dăm un exemplu. Nu suntem la ţară, nu suntem pe câmp! Suntem în secolul XXI într-un spital din Constanţa!“, a spus indignat directorul Dan Căpăţână.

Totul s-a petrecut aseară, în camera 304 a Secţiei de Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, etajul 7.

Elena Pavel, o constănţeancă în vârstă de 33 de ani, era internată de sâmbătă din cauza problemelor cu sarcina. Femeia mai are doi copii de 17 ani şi de 2 ani şi şapte luni. Săptămâna trecută făcuse efort şi pentru că se simţea rău, aşa că s-a dus marţi la Urgenţă. Bolnava a fost întrebată dacă este „pregătită“ de internare. Pentru că nu avea niciun leu, femeia a răspuns că nu. S-a întors când a făcut rost de bani.Click aici pentru a vedea fotografii cu fetusul avortat. Atentie, imagini socante!

Aseară, la ora 19, Elenei i s-a făcut rău. „Pierde sarcina!“, au alertat colegele de salon asistentele. Până s-au deranjat cadrele medicale, femeia a avortat în pat.

Citeşte pe adevarul.ro ce s-a întâmplat cu femeia imediat după avort.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net