Atenţie la etichetele mincinoase!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Serialul Click! despre cei mai periculoşi 190 de conservanţi şi coloranţi din mâncare, început ieri, continuă astăzi cu următorii 50.

Pentru a şti dacă mâncăm sigur un aliment sănătos, cea mai la îndemână metodă de evaluare este eticheta acestuia.

"Pe ambalaj scrie tot ce vrem să ştim despre produsul pe care urmează să-l cumpărăm. Important este să-i citim corect eticheta", ne-a explicat prof. dr. Gh. Mencinicopschi.

Pe aceeaşi temă:Duşmanii din farfurie

Pe lângă termenul de valabilitate, care ne oferă informaţii despre prospeţimea alimentului, trebuie să fim atenţi la calitatea nutriţională (valorile energetice şi cantităţile de grăsimi), la lista de aditivi, dar şi la ingredientele alergene.

"Şi nu vă lăsaţi induşi în eroare de etichetele care nu conţin E-uri. Aditivii alimentari pot fi amintiţi sub denumirea lor chimică", ne-a mai atenţionat specialistul.

Citeşte şi:

Mâncăm ouă periculoase

Noi

am mâncat legumele cu cancer, ei au testat pe animale!

«De

ce autorizaţi alimentele, dacă sunt nesănătoase?»Legumele

tratate cu initium s-au mâncat!

De

3 ani, cultivăm cartofi şi struguri cancerigeni

Alarmă!

Cartofi cancerigeni în farfuria noastră!

Nu rataţi luni de ce alţi aditivi periculoşi trebuie să vă feriţi.

Lista aditivilor alimentari (E-uri) utilizaţi în Uniunea Europeană

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net