Alarmă! Cartofi cancerigeni în farfuria noastră!

Ultima actualizare:

Salata de vară, cartofii şi vinurile româneşti sunt pe cale să devină otravă curată!

Compania germană BASF anunţă cu bucurie că România a acceptat „într-un ritm alert" să folosească un nou compus chimic, care conţine initium, substanţă deosebit de toxică.

   Mai citeşte:       A băut şi a fumat până a scăpat de cancer       S-a vindecat de cancer cu ajutorul vâscului       A inventat dieta anticancer        Iată mâncarea care previne cancerul

Pentru că este nou, produsul are nume provizoriu, iar la noi va fi folosit Enervin pentru struguri şi Zampro, pentru alte culturi. Substanţa va fi folosită pentru combaterea dăunătorilor la struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă.

Medicii spun că folosirea produselor cu initium sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer la colon pentru că intră rapid în combinaţii chimice şi rămâne în organism. Un miligram de initium intrat în corp se elimină în aproape un an de zile, iar dacă mâncăm zilnic legume tratate, concentraţia creşte considerabil.

Ministrul agriculturii confirma

Concernul german anunţă ca pe o mare realizare faptul că România va experimenta compusul chimic şi spune că, în felul acesta, vom produce mai mult pentru export. Ministerul Agriculturii confirmă că şi-a dat acceptul pentru folosirea acestui fungicid.

La data de 8 decembrie 2009, Comisia de Omologare a Produselor de Protecţia Plantelor a aprobat folosirea substanţei nocive într-o primă fază pentru plantaţiile de viţă de vie. Fungicidul are un conţinut de 12% initium.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net