Botoşani : " Moaşa a scăpat pruncul din mâini şi l-a omorât!"

Ultima actualizare:

Larisa Buliga( 20 ani) a născut aseară un băieţel de 3000 de grame care a murit în câteva secunde. Femeia şi rudele acuză medicii că au lăsat-o să nască doar cu o moaşă care l-ar fi scăpat pe bebeluş din mâini. Oamenii au depus plângere la Colegiul Medicilor împotriva directorului spitalului Dorica Gherasim.

La această oră, tânăra este internată la Maternitatea Dorohoi iar rudele ei protestează în faţa spitalului. „ Copilul s-a născut viu şi a murit în cîteva clipe.  Au internat-o de trei săptămâni şi au lăsat-o să nască doar cu o moaşă care l-a scăpat pe copil din mâini. Nu au băgat-o în seamă deşi le-a dat"dreptul" în tot acest timp"a declarat Alina Herghelegiu, sora tinerei.

Rudele femeii au sesizat poliţiştii care au demarat o anchetă dar şi Colegiul Medicilor. Mâine dimineaţă, legiştii vor efectua necrospia pentru a stabili dacă bebeluşul s-a născut viu sau a fost ucis din neatenţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net