Austriacul Bănică junior a dat o ţeapă de 10.000 de euro unui hotel de lux din Timiş

Ultima actualizare:

Nimeni nu se aştepta ca spiritele să se încingă, iar hotelul să primească o lovitură atât de grea. La nunta austriacului A. Bănică Junior cu o nemţoaică au participat peste 200 de persoane, care au mâncat şi băut de 10.000 de euro. Meniuri de lux, băuturi fine şi trabucuri. Cu astfel de produse au fost serviţi invitaţii, care credeau că totul va decurge perfect. Doar au dansat pe mese ore în şir.

Spre dimineaţă, însă, spiritele s-au încins. Întrebat când are de gând să plătească nota de plată, mirele s-a enervat şi a început să facă scandal. Pentru a nu deranja invitaţii, reprezentanţii hotelului de lux au decis să îl mai lase pe mire câteva zeci de minute să îşi revină din beţie. La şapte fix însă muzica s-a oprit, iar mirele a fost pus în faţa faptului împlinit: trebuia să plătească.

Fără niciun leu la el, omul a zâmbit senin şi le-a spus managerilor că ei i-au distrus nunta pentru că au oprit muzica şi că nu are de gând să plătească nici un leu. În acel moment, poliţia a fost anunţată despre eveniment. După ce i s-a explicat care pot fi consecinţele faptelor lui, mirele şi invitaţii s-au retras şi au promis că vor reveni cu banii.

AFLA MAI MULTE DETALII!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net