Ce se întâmplă cu scrisorile către Moş Crăciun?

Ultima actualizare:

    Scrisori Mos Craciun
Scrisori Mos Craciun

În fiecare an, copiii trimit scrisori către Moş Crăciun, care ar trebui să le aducă daruri în noaptea de Crăciun. Pentru micuţii care încă preferă epistolele în formatul lor fizic, şi nu sub formă de e-mail, Poşta Română are o veste proastă: compunerile lor ajung deşeuri.

"Aceste scrisori sunt reciclate ca deşeuri, pentru că nu au destinatar cunoscut", a spus un reprezentant al Poştei, conform evz.ro. Nici înmânarea scrisorilor direct poştaşului nu prea ajută.

"De obicei, încerc să le dau înapoi părinţilor şi bunicilor. Dacă nu pot, ori le duc la Oficiul Poştal unde sunt reciclate, ori le arunc, dacă e seară târziu şi a doua zi sunt liber. Asta e, nu avem adresa lui Moş Crăciun", a afirmat un poştaş.

Serviciile poştale din lumea civilizată au grijă de această corespondenţă „de suflet”. În Canada, fiecare copil care îi scrie lui Moş Crăciun, primește răspuns, care este formulat chiar în limba în care s-a scris sau limbajul Braille dacă se impune.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net